Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Dziubaa1337

Dziubaa1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Jakub
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem by serwer na którym zacząłem grać nie upadł i chciałbym żeby był popularny i grało tyle osób co za dawnych czasów by ten serwer nie został zamknięty, dodał bym kilka zmian usunął pare rzeczy wszystko po to żeby uratować jeden z serwerów . 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun + Klasy
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218319507/\
Coś o sobie: Jestem jakub znajomi ja mnie mówią Dziubaa dlatego ten nick kopie w pile i zajmuje się kompami.

• Użytkownik

jestem na tak poniewaz serwer powoli umiera i nikt prawie nie gra na nim nie gra.
mysle ze przydaly by sie nowe mapy opieka nad serwerem itp.

• Premium
Premium

Jestem na Nie

Twoje Zachowanie jako Admin na serwerze było nieraz już tragiczne i już wyleciałeś przez to z administracij do tego widać że nie znasz funkcij Opiekuna bo dużo zmian byś nadal nie zrobił bo o nowe mapy musiał by się właściciel albo support serwera postarać i je wgrać w pliki serwera

Do tego sie mnie jeszcze nie dawno pytałeś czy możesz swoich kolegów zbanować bo łamią Regulamin

to jest i był twój obowiązek więc nie wiem

myśle że jesteś jeszcze zbyt nie dojrzały na tą funkcje

dlatego na Nie

//edit

Tutaj do tego screen 51B18BDC-9DF7-4785-AB29-6C096DBDA744.thumb.png.c4118d39345e245cf49554a54732719f.png

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Wrr 1

Sygnatura.gif.4922e1cbed76e85be24fe49fd3a20cad.gif

• Premium
Premium

cześć, jako iz spędziłem kawał zycia na dr, tak jak i spędziłem na adminie sporo czasu i tutaj, i wiem kim jest dziuba, jak dla mnie, od zawsze nie dawałeś sobie rady przy zwykłej robocie admina, dobrze wiem, jako były opiekun 5v5, jakie szopki były odpierdalane, jestem na NIE, nie z powodu ze cie nie lubie, czy coś, lecz wiem, ze to nie rola dla ciebie, a wątpie ze zmieniłeś się na przestrzeni miesiąca.

• Lubię to! 1
  • Super 2

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Właściciel
Właściciel

1 tak, 2 nie. Napisz podanie ponownie za tydzień jak pokażesz adminom/graczom, że nadajesz się do pełnienia takiej funkcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]