Premium _sss_ Opublikowano 9 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Jaką masz propozycje?: Dodanie możliwości wymienienia zdobytych strefa points na reputacje. Myślę że dla niektórych obecne nagrody w sklepie strefa points są nie opłacalne (posiadam premium wiec vip i premka to bez sensu, poki co gram jednym serwerze gdzie posiadam juz vipa) więc myślę że reputacja była by adekwatną nagrodą. Screenshot/Nagranie/Przykład: - 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Września 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Chyba już coś takiego było, a jak nie to się mylę. Jak dla mnie można takie coś wprowadzić. :D 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 9 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 @ Sadgee wystarczyło napisać do mnie lub teraz już do @ YoungDziamal o takie coś. Ceny w tym sklepie aktualizowałem w maju, nie dodawałem reputacji, bo jest to w zwykłym sklepie za pkt, ale jak potrzebujecie tego, to niech Dziamal to doda. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 9 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Ciekawa propozycja, jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 11 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Jak najbardziej można dodać. 20 punktów reputacji - 100 strefa pointsów 40 punktów reputacji - 150 strefa pointsów 60 punktów reputacji - 200 strefa pointsów 80 punktów reputacji - 250 strefa pointsów 100 punktów reputacji - 300 strefa pointsów @ Junior Admin @ Junior Admin T przyjmijcie propozycje. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi