Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Szmit Opublikowano 14 Września 2023 Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Pytający >>> @ Paweł Szmit Odpowiadający >>> @ HAWAJSKA Pytania zadane: 1. Co sądzisz o obecnych zmianach w administracji? @ HAWAJSKA : Zdecydowanie na plus, przez wakacje poprzednia ekipa była zdecydowanie mniej aktywna i zaangażowana w sprawy forum, @ Trivor jako właściciel musiał coś zmienić. 2. Czy są osoby u nas na forum, które darzysz wielką sympatią, a może takie, których nie trafisz? @ HAWAJSKA : Raczej nie ma takiej osoby, ale chyba najbliżej mi do wcześniejszej administracji. Kogo nie trafię? Zdecydowanie wkurwia mnie postawa @ Shoter 'a chłop totalnie wyjebane na forum, dla niego liczą się jedynie przelewy za usługi na serwerze. 3. Czy uważasz, że obecna administracja jest lepsza od starej? @ HAWAJSKA : Nie! @ Anox wrócił po przerwie, @ Krip i @ Drako są miesiąc, minie trochę czasu kiedy aktualna ekipa prześcignie stary team 4. Czy odejście @ LAN CIECHOCINEK 2K2 było słusznym wyborem, czy też raczej nie? @ HAWAJSKA : Kiedy poprzednia ekipa nie była aktywna to Lanek zapierdalał za dziesięciu, bycie w administracji to twardy orzech mając koło siebie takie osoby jak @ Dusia czy @ Andrzej. . Chłop uznał, że nie widzi sensu kontynuowania kariery na strefie i zawinął manatki, dlatego uważam, że dla samego Lanka to dobre posunięcie. 5. Czy utrzymujesz z kimś dobry kontakt z byłej, bądź aktualnej administracji? @ HAWAJSKA : Z poprzednią administracją nadal mam kontakt, jest on mniejszy, ale zawsze jest. Znając ekipę kilka lat raczej trudno zerwać znajomość. 6. Co sądzisz o stosunku @ Dusia do @ LAN CIECHOCINEK 2K2 i tego co się dzieje na forum? @ HAWAJSKA : @ Dusia jest bardzo szczera, czasami aż za bardzo. Niektóre argumenty ma trafne, ale potem zapierdoli jakimś gównem, że jest ciężko. Nad strefą unoszą się czarne chmury, @ Trivor ratując forum musiał coś zmienić. 7. Co myślisz o powrocie @ Anox 'a? @ HAWAJSKA : Wydaje mi się, że raczej na plus. @ Anox ma wielką wiedzę, jeśli chodzi o forum jak i serwery GO. Wcześniej radził sobie bezbłędnie, jedynie co mnie martwi to jego aktywność, która ostatnio nie była powalająca. 8. Według Ciebie jakim @ Dusia była administratorem? @ HAWAJSKA : Będąc z nią kilka lat w administracji mogę śmiało powiedzieć, że Dusia była w miarę dobrym administratorem do czasu. Jej podejście/aktywność zaczęła spadać odkąd wyjechała za granicę, wcześniej radziła sobie dobrze. 9. W rekrutacji na moderatora jest kilka podań, które byś przyjął, a które odrzucił? @ HAWAJSKA : Odrzuciłbym każde podanie 10. Wymień zalety i wady @ Trivor @ HAWAJSKA : Nie chce jakoś bardzo wyciągać spraw prywatnych, więc jako były administrator zostawię to dla siebie. 11. Twoim zdaniem forum wróci do normalności czy nie? @ HAWAJSKA : Ale co to znaczy "wróci do normalności" ? Na strefie zmieniła się jedynie administracja, za jakiś czas na pewno wszystko się ustabilizuje. Wiele osób pierdoli, że forum od kilku lat upada, a jednak nowi użytkownicy przychodzą. Oczywiście jest teraz mniejsza aktywność, ale pewnie się to zmieni. Według mnie Strefa już miała najlepszy peek gdy @ Trivor zrobił fuzję z Venatuss. Niektóre sieci upadają, inne szukają nowego gniazda, a Strefa cały czas sobie jakoś radzi. 12. Co byś aktualnie zmienił na forum? @ HAWAJSKA : Oj nie mam zielonego pojęcia, może podejście Trivora do Strefy. 13. Kto według Ciebie jest najbardziej aktywny na forum? @ HAWAJSKA : Wiele osób jest aktywnych na forum m.in: @ Krip , cała redakcja, typerzy. 14. Najgorszy użytkownik forum, którego spotkałeś na forum to? @ HAWAJSKA : Najgorszy? Trudno wybrać spośród @ Shoter , krejzola, niektórych osób z Venatuss. 15. Szczera opinia o Axel, Dusia, Krip Opinia: @ Axel : nowy moderator, był chyba w ekipie Shotera, jest mi obojętny. @ Dusia : czasami wkurwia swoimi wypowiedziami, wcześniej bardzo jej zależało na forum, chce wszystko wiedzieć, szczera. @ Krip : Krip to taka wersja Lanka, jako admin dobrze wykonywał swoje obowiązki, będąc moderatorem był nawet okej, choć czasami robił dosyć dziwne ruchy. Kiedy został administratorem radzi sobie dobrze. 8 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 14 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No całkiem całkiem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 14 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 not bad:) 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No, jest w miarę w git. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Za mało estetyki w tych plotkach 🥴 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Września 2023 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Szefie @ Hana_Montana 🫡 to moja pierwsza praca przy "Ploteczkach" postaram się następnym razem zrobić lepszą ploteczkę. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Przy następnej edycji porozmawiam z trivorem aby dodać więcej dymów 2 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Takie grzeczne, oficjalne odpowiedzi, No kto by się tego spodziewał 😳 mogłoby więcej pytanek paść i pytania od odpowiedzi jakos bardziej się wyróżniać, ale tak po za tym jak na pierwszy raz szuperrr 🫡 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi