Użytkownik JestemGejem Opublikowano 19 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1. Nick:Jewgieni Prigożyn 2. Czas i data zdarzenia:19.09.2k23 02:00 3. Powód bana: AUTO BH 4. Dowód w postaci screenów: https://www.4shared.com/web/contacts/acceptinvite tu wrzucilem demko ktore mi zrobil 5. Coś od siebie: WIem że jest mało graczy na świecie co robią BH mało tego , a jak już ktoś robi do tyłu Bany to ze świecą szukać zdaję sobie z tego sprawe ale żeby odrazu Perma walić ? to tylko świadczy jakim jesteś amatorem gościu bh robiłem kiedy jeszcze speedruny nie były zbufowane , możecie mi dać ip na jaki kolwiek serwer z blokadami na BH wbije udowodnie jak latam pozdro [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'auto bh' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:4487673' [AMXBans] Twoje IP: '.' Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 @ JanuszHD 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 19 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Demko Jewgiweni czasówki: 3:42 - autobh ze stałą prędkością gracza, zwalniasz dopiero na pochylni przez fizykę gry - tu nawet programy się gubią. 4:00 - dosłownie 1:1 to samo co wyżej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 3:42 - Jakie tutaj jest BH, bo nie wiem. Jak to oglądam, to jego model normalnie po prostu biegł w górnym. Tak to widzę u siebie jak odpaliłem demko. 4:00 - Takie coś idzie zrobić samemu bez jakiegoś wspomagania, więc. Dla pewności wrzuć proszę plik "StrefaSkilla_DemTrivor" tutaj do tematu. Znajduję się on w folderze z grą (cstrike). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi