Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 19 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1. Nick:;vrn 2. Wiek:Pelnoletni 3. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: z tej racji że mam duży starz na forum spełniam raczej wymagania i bywam na forum tak git Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 5 godzin temu, ;vrn napisał: spełniam raczej wymagania Tutaj to akurat dobrze napisałeś. "Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji" Nie udzielasz się praktycznie w ogóle na tym forum, więc automatycznie kto cię tutaj będzie w ogóle kojarzył, bo osobiście nie wiem. Od ostatniego podania które złożyłeś o rangę polubiłeś tylko jakiegoś posta w Ligue i to w sumie tyle. Już nie wspomnę nawet o tym, że masz 6 ostrzeżeń u siebie na profilu, więc opinii na pewno nie masz dobrej wśród Administracji, bo ktoś kto wejdzie na twój profil i to zobaczy, to od razu z automatu wyrabia sobie zdanie o twojej osobie. "Bezkonfliktowość" Po tych ostrzeżeniach które masz na koncie jakoś tego nie widać. 2x za niewłaściwe zachowanie i 1x blok na Czatboxie i to w dodatku za prowokację. Na ten moment ode mnie żadnej rangi nie dostaniesz = krótka piłka. Pokażesz, że chodź trochę ci zależy i, że nie masz za przeproszeniem tego forum głęboko gdzieś, to wtedy możemy dopiero rozmawiać o jakieś randze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi