Użytkownik∙ Barman Opublikowano 21 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 1. Nick: @ Barman 2. Kto nadał warna: @ Hana_Montana 3. Czas: Przed chwilą 4. Powód: Prokowanie/ Wyzywanie użytkownika forum. 5. Dowody/SS: Na samym początku chciałbym bardzo przeprosić za moje dziecinne zachowanie. Zachowałem się tak, bo emocję mnie poniosły przez bana, którego zostałem. Także zostałem blokade na chatboxa na 24h, więc myślę, że sama blokada mi wystarczy i opamiętam się. Bardzo proszę o zdjęcie tego warna, bo miałem w planach pisać podanie na admina. Jeszcze raz przepraszam pozdrawiam @ Barman 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Tak naprawdę sprowokowałeś pierwszy swoim tekstem "ja mogę wszystko nawet ch*ja ci do ucha włożyć" ostrzegałem cię i to nic nie pomogło za pięć minut przychodzę, a tam latają już mocniejsze teksty. @ Polański nie ma takiego szczęścia bo posiadał na swoim koncie 3 warny za prawie to samo i został teraz blokadę na tydzień na całe forum. Więc się ciesz, że tylko jeden warn i 24h. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Pisząc coś na chatboxie automatycznie akceptujesz jego regulamin, to że nie potrafisz się zachować to już nie nasz problem. Warn jak najbardziej zostaje, jak chcesz pisać podanie na admina, to musisz go odrobić. ps. Na pewno będziesz świetnym adminem, jeżeli tak się odzywasz do użytkowników. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi