Użytkownik baCiu420 Opublikowano 24 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Nick z CS: <- Ten zbanowany / Amanita Muscaria. <- Z takim gram. Admin banujący: Błaszczyk Serwer: DD2 Data zdarzenia: 24.09.23r Steamid: STEAM_0:0:441752314 Opis sytuacji: Omyłkowo ( miss click) wszedłem na jakis serwer "krzak",, przez co zmieniło mi nickCS na IP tego właśnie serwera, na co nie zwróciłem kompletnie uwagi. Po chwili przeskoczyłem na tutejsze DD2, dostałem permamentnego bana za reklamę i wtedy dopiero znanazłem problem. Biorę to na klatę oczywiście, jednak proszę o uprzejme odbanowanie mnie, obiecuję poprawę oraz, że nie będę szlajał sie juz po innych serwerach. Pozdrawiam, Kuba. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): <-- Niestety podana strona nie istnieje, a tu z zakładki bany nie moge znależć linku do bana. Widnieje poki co na samej górze. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Tym razem dam Ci UB następnym razem już nie będzie pobłażania. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi