Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) Witam po raz kolejny w serii pt. "Pod Ostrzałem". W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz świeży J@ @ Krip Zapytałem kilkanaście osób z forum o opinię/zdanie na temat ww. użytkownika. Zapraszam do czytania! Anonim użytkownika nr. 1 >>> Według mnie Krip to ogarnięta osoba, od kiedy wszedł na stanowisko Junior Admina odwala kawał dobrej roboty. Spoko gościu, nie znam personalnie, może kiedyś przyjdzie okazja;). Anonim użytkownika nr. 2 >>> Hmm, Krip wydaje się spoko administratorem na sieci, jako admin na serwerze na DD2 nie wypowiem się, bo nie byłem na serwerze od grudnia 2022 🤣. Ogólnie jest to fajny człowiek tylko szkoda, że ufa Błaszczykowi niech tylko się nie przejedzie na nim. Pozdrawiam! Anonim użytkownika nr. 3 >>> Moim zdaniem osoba mega miła, pod każdym względem pomocna. Podchodzi do każdego zadania odpowiedzialnie. Awans z moderatora na juniora był strzałem w dziesiątkę. Jedynie czasem wkurza jego skill w cs bo za dużo biję :d. Podsumowując chłopak czy w randze admina, moda lub juniora daję rade i oby został na tej sieci jak najdłużej! Anonim użytkownika nr. 4 >>> Krip to osoba, która zasługuje na pozytywną opinię. Jest pomocny i odpowiedzialny, co widać w jego aktywności na forum. Zauważam, że jest zaangażowany w swoje obowiązki i wydaje się mieć chęć rozwijania się w tej roli. Zaskoczył mnie swoim zaangażowaniem, co jest bardzo pozytywnym znakiem. Co ważne, nie popełnił żadnego błędu, co świadczy o jego dokładności i uwadze w pracy. Mam nadzieję, że będzie kontynuował tę dobrą pracę i może się nawet dalej rozwijać, co przyniesie korzyści dla całego forum. Anonim użytkownika nr. 5 >>> Nie miałem przyjemności pogadać z Kripem ani go poznać, lecz wydaje się naprawdę ogarniętą osobą, która ma łeb na karku. Sumiennie i starannie wykonuje swoje obowiązki jako UBT 1.6 oraz Junior Admina. Myślę, że awansowanie go na Junior Admina to był strzał w dziesiątkę. Życzę samych sukcesów Krip. Anonim użytkownika nr. 6 >>> Krip, Krip, Krip fajny, miły, młody chłopak. Jako admin bardzo dobrze wspominam współpracę, piwkowanie weekendowe, trochu brakuje tego haha. Jak potrafi tak pomoże, czasem jak nie wie to i tak stara się pomoc, wydaje się na takiego co bardzo cieszy się życiem byle brodę zgolił bo nie pasi mu 😂. Szczery, dobry chłopak byle więcej takich 👊. Anonim użytkownika nr. 7 >>> Wydaje się angażować w to co robi. Zobaczymy co z niego wyrośnie . Anonim użytkownika nr. 8 >>> Fechmistrz, sprawne dwie lewe ręce, a pachnie jak świeżo skoszona trawa, mało takich co by się narodził i każdemu dogodził. No ja w euforii. Anonim użytkownika nr. 9 >>> Krip to zajebiście ogarnięta, towarzyska i pełna luzu osoba. Ma dużo dystansu, jest w miarę systematyczny i dobry z niego zabijaka (niestety). Anonim użytkownika nr. 10 >>> Jedyne co mogę powiedzieć, co zauważyłem, że chłop robi robotę dobrze. On chyba siedzi 24/7na pc, bo każdy temat co wleci zaraz rozwiąże po paru minutach od dodania xd i ja nie mam co robić przez to. Anonim użytkownika nr. 11 >>> A więc tak, bolid i te sprawy, biedronka z szyberdachowcem, kto wie ten wie 😍, spoko ziomek, nasze spotkania kończą się wysokim spalaniem w bolidzie 😎😆. Anonim użytkownika nr. 12 >>> Wcześniej jakoś nie za bardzo wiedziałbym co napisać, ale po awansie na j@t widać jak zapierdala i że chłopak jest pracowity. Oby tak dalej . Anonim użytkownika nr. 13 >>> Krip? Aaa wiem ostatnio u mnie sprzątał . A tak na poważnie odkąd znam Kripa pełni swoje obowiązki bardzo sumiennie i nie było na niego skarg. Jest też miły i zawsze pomoże . Anonim użytkownika nr. 14 >>> Spoko ziomek, patrzy raczej na wszystko bez koleżeństwa. Na serwerze zero problemów, bardzo pomocny w każdej sprawie, bezkonfliktowy. No i dobrze naparza w csa . Edytowane 27 Września 2023 przez Przyjaciel <3 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 27 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 gicior 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 27 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Dobra robota 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 27 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Super odpowiedzi. Krip to spoko gościu 😁 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 No to mnie ustrzeliliście Po przeczytaniu niektórych odpowiedzi domyśliłem się kto mógł tak napisać i od razu mi się micha przed monitorem cieszyła bez kitu haha Dziękuje za miłe i szczere wypowiedzi i cieszę się, że mam tutaj jakiś udział w życiu tego forum jak i serwera 2 3 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ziummmmmmmm 🤣🤣🤣😁 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Pięknie wyszło. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Super 😍 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi