Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #77 Krip

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

podostrzalem.png

Witam po raz kolejny w serii pt. "Pod Ostrzałem".

W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz świeży J@ @ Krip

Zapytałem kilkanaście osób z forum o opinię/zdanie na temat ww. użytkownika.

Zapraszam do czytania!

Anonim użytkownika nr. 1 >>> Według mnie Krip to ogarnięta osoba, od kiedy wszedł na stanowisko Junior Admina odwala kawał dobrej roboty. Spoko gościu, nie znam personalnie, może kiedyś przyjdzie okazja;).

Anonim użytkownika nr. 2 >>> Hmm, Krip wydaje się spoko administratorem na sieci, jako admin na serwerze na DD2 nie wypowiem się, bo nie byłem na serwerze od grudnia 2022 🤣. Ogólnie jest to fajny człowiek tylko szkoda, że ufa Błaszczykowi niech tylko się nie przejedzie na nim. Pozdrawiam!

Anonim użytkownika nr. 3 >>> Moim zdaniem osoba mega miła, pod każdym względem pomocna. Podchodzi do każdego zadania odpowiedzialnie. Awans z moderatora na juniora był strzałem w dziesiątkę. Jedynie czasem wkurza jego skill w cs bo za dużo biję :d. Podsumowując chłopak czy w randze admina, moda lub juniora daję rade i oby został na tej sieci jak najdłużej! 

Anonim użytkownika nr. 4 >>> Krip to osoba, która zasługuje na pozytywną opinię. Jest pomocny i odpowiedzialny, co widać w jego aktywności na forum. Zauważam, że jest zaangażowany w swoje obowiązki i wydaje się mieć chęć rozwijania się w tej roli. Zaskoczył mnie swoim zaangażowaniem, co jest bardzo pozytywnym znakiem. Co ważne, nie popełnił żadnego błędu, co świadczy o jego dokładności i uwadze w pracy. Mam nadzieję, że będzie kontynuował tę dobrą pracę i może się nawet dalej rozwijać, co przyniesie korzyści dla całego forum.

Anonim użytkownika nr. 5 >>> Nie miałem przyjemności pogadać z Kripem ani go poznać, lecz wydaje się naprawdę ogarniętą osobą, która ma łeb na karku.  Sumiennie i starannie wykonuje swoje obowiązki jako UBT 1.6 oraz Junior Admina. Myślę, że awansowanie go na Junior Admina to był strzał w dziesiątkę. Życzę samych sukcesów Krip.

Anonim użytkownika nr. 6 >>> Krip, Krip, Krip fajny, miły, młody chłopak. Jako admin bardzo dobrze wspominam współpracę, piwkowanie weekendowe, trochu brakuje tego haha. Jak potrafi tak pomoże, czasem jak nie wie to i tak stara się pomoc, wydaje się na takiego co bardzo cieszy się życiem byle brodę zgolił bo nie pasi mu 😂. Szczery, dobry chłopak byle więcej takich 👊.

Anonim użytkownika nr. 7 >>> Wydaje się angażować w to co robi. Zobaczymy co z niego wyrośnie ^^.

Anonim użytkownika nr. 8 >>> Fechmistrz, sprawne dwie lewe ręce, a pachnie jak świeżo skoszona trawa, mało takich co by się narodził i każdemu dogodził. No ja w euforii.

Anonim użytkownika nr. 9 >>> Krip to zajebiście ogarnięta, towarzyska i pełna luzu osoba. Ma dużo dystansu, jest w miarę systematyczny i dobry z niego zabijaka (niestety):D.

Anonim użytkownika nr. 10 >>> Jedyne co mogę powiedzieć, co zauważyłem, że chłop robi robotę dobrze. On chyba siedzi 24/7na pc, bo każdy temat co wleci zaraz rozwiąże po paru minutach od dodania xd i ja nie mam co robić przez to.

Anonim użytkownika nr. 11 >>> A więc tak, bolid i te sprawy, biedronka z szyberdachowcem, kto wie ten wie 😍, spoko ziomek, nasze spotkania kończą się wysokim spalaniem w bolidzie 😎😆.

Anonim użytkownika nr. 12 >>> Wcześniej jakoś nie za bardzo wiedziałbym co napisać, ale po awansie na j@t widać jak zapierdala i że chłopak jest pracowity. Oby tak dalej :sh1zo1:.

Anonim użytkownika nr. 13 >>> Krip? Aaa wiem ostatnio u mnie sprzątał :D. A tak na poważnie odkąd znam Kripa pełni swoje obowiązki bardzo sumiennie i nie było na niego skarg. Jest też miły i zawsze pomoże :).

Anonim użytkownika nr. 14 >>> Spoko ziomek, patrzy raczej na wszystko bez koleżeństwa. Na serwerze zero problemów, bardzo pomocny w każdej sprawie, bezkonfliktowy. No i dobrze naparza w csa :).

Edytowane przez Przyjaciel <3
  • Lubię to! 2
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Super odpowiedzi. Krip to spoko gościu 😁

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Zasłużony

No to mnie ustrzeliliście :kekw:

Po przeczytaniu niektórych odpowiedzi domyśliłem się kto mógł tak napisać i od razu mi się micha przed monitorem cieszyła bez kitu haha :D 

Dziękuje za miłe i szczere wypowiedzi i cieszę się, że mam tutaj jakiś udział w życiu tego forum jak i serwera :Pepopogerslove:

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 2

spacer.pngspacer.png

• Premium
Premium

Ziummmmmmmm 🤣🤣🤣😁

• Super 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Zasłużony

Pięknie wyszło. 

• Super 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Stały Bywalec

Super 😍

• Lubię to! 1
  • Super 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]