Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Parę zmian, czy słusznie?

Dumbik

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

1. Twój nick: Dumbik
2. Co chcesz zmienić:

- Chciałbym zmienić nieco korzyści płynące z vip'a i svip'a - mianowicie dodatkowe fragi za zabójstwo w głowę. Nie wiem szczerze po co to jest na serwerze, do top 15 i tak nic nie wnosi.

- Reset liczniku siedzenia na respie - po jego opuszczeniu zacznie się zerować (4/5, 3/5, 2/5 itd.) Plus jest taki, że gdy chcemy się wrócić przez spawn nie będzie możliwości że umrzemy, minus jest taki, że na pewno znajdą się osoby co dobiją 4/5 ostrzeżeń, wyjdą z respa żeby licznik wyzerować i tam wrócą.

- Ograniczenia osiągnięcia maksymalnej prędkości poprzez np. "uziemienie, które zatrzymuje nas w miejscu bądź -1hp, w ten sposób nikt nie będzie miał przewagi w pozycjonowaniu się oraz zablokuje możliwość używania GSJ/GS oraz SGS

- Skiny tylko dla vip/svip w celu zwiększenia zysków gdy ktoś będzie chciał mieć skina

- Wprowadzenie możliwości zakupu skoczka, vipa na dni (2,5,13) oraz rezerwacji slota innymi metodami niż sms

3. Dlaczego chcesz to zmienić: żeby rozgrywka była przyjemniejsza
4. Link do pluginu (opcjonalnie): -

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji poniżej.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
W dniu 28.09.2023 o 11:34, Dumbik napisał:

- Chciałbym zmienić nieco korzyści płynące z vip'a i svip'a - mianowicie dodatkowe fragi za zabójstwo w głowę. Nie wiem szczerze po co to jest na serwerze, do top 15 i tak nic nie wnosi.

Takie pierdoły twoim zdaniem nic nie wnoszą, a z perspektywy byłego opiekuna konkurencyjnego serwera - utrzymują całkiem sporą część graczy przy serwerze. Jak losowy bambol mając realnie staty np 7-10 w tabeli widzi 12-10, zamiast 7-10, to chętniej zostanie na serwerze, bo stwierdzi, że dobrze mu idzie. Aspekt psychologiczny. Tu jestem na NIE.

- Reset liczniku siedzenia na respie - po jego opuszczeniu zacznie się zerować (4/5, 3/5, 2/5 itd.) Plus jest taki, że gdy chcemy się wrócić przez spawn nie będzie możliwości że umrzemy, minus jest taki, że na pewno znajdą się osoby co dobiją 4/5 ostrzeżeń, wyjdą z respa żeby licznik wyzerować i tam wrócą.

Wystarczy odpowiednio ustawić taki licznik, żeby osoba bez skoczka mogła spokojnie przebiec przez respa bez uderzenia, żeby kończyło sie na 4 lub 5 ostrzeżeniu. To byłby dobry pomysł.

- Ograniczenia osiągnięcia maksymalnej prędkości poprzez np. "uziemienie, które zatrzymuje nas w miejscu bądź -1hp, w ten sposób nikt nie będzie miał przewagi w pozycjonowaniu się oraz zablokuje możliwość używania GSJ/GS oraz SGS

Tu byłbym za, ale nie -1hp, a przynajmniej -20, o ile nie nawet -50. Ewentualnie całkowite zatrzymanie.

- Skiny tylko dla vip/svip w celu zwiększenia zysków gdy ktoś będzie chciał mieć skina

Bez znaczenia dla mnie, ale w sumie logiczne - jestem za.

- Wprowadzenie możliwości zakupu skoczka, vipa na dni (2,5,13) oraz rezerwacji slota innymi metodami niż sms

Jest przelew, PSC, PayPal. Jakieś bliki na stronce czy płatność kartą zabierałaby za dużo ,,marży'' dla operatorów płatności i pośredników, na nie.

• Lubię to! 4
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

1. Twój nick: Dumbik
2. Co chcesz zmienić:

3. Dlaczego chcesz to zmienić: żeby rozgrywka była przyjemniejsza
4. Link do pluginu (opcjonalnie): -

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji poniżej.

1. Mi to wszystko jedno. Ja i tak patrze statsme ile mam naprawde killi. Ale jak Janusz pisał bardziej jest to aspekt dla niektórych psychologiczny, jak /rs. Choć osobiście wolałbym mieć realny podgląd killi i zginięć.

2. Przede wszystkim plugin nie powinien działać po podłożeniu bomby. I jak najbardziej, za tą zmiana bo nie raz byłem świadkiem, jak ktos miał mało hp, CT pilnowało paki na respie tt, a plugin go zabijal bo się do niego skradał po pake.

3. Jest dobrze jak jest. Sgs nie da się pratycznie robić. I tak zostało już wszystko spowolnione.

4. Dla mnie mogą one całkowicie zniknąć z serwera. Bez nich lepiej serwer działał.

5. Nie mam zdania.

Edytowane przez Bushid0
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1

• Stały Bywalec

1. NIE 

2. TAK

3.TAK ale to samo co @ JanuszHD  napisał

4. TAK

5. TAK

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• paczaukowiec

nie bede sie bez sensownie rozpisywal, @ JanuszHD  napisal wszystko co i ja bym napisal wiec podpinam sie pod jego wypowiedz ;)

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Sponsor
SPONSOR

Chciałbym zmienić nieco korzyści płynące z vip'a i svip'a - mianowicie dodatkowe fragi za zabójstwo w głowę. Nie wiem szczerze po co to jest na serwerze, do top 15 i tak nic nie wnosi.

Jestem przeciw proponowanej zmianie, ponieważ wydaje się, że brakuje jej jasnego uzasadnienia i celu. Jeśli dodatkowe fragi za zabójstwa strzelaniu w głowę nie mają znaczącego wpływu na top15 , to nie znaczy że nie ma przyjemności z rozgrywki, może lepiej będzie skupić się na zmianach, które przyniosą większą wartość i znaczenie serwera. Jestem na NIE

Popieram ten pomysł, ponieważ resetowanie licznika, po wyjściu wydaje się korzystną zmianą. Zapobiega przypadkowej śmierci graczy po ponownym wejściu na respa tt. Choć niektórzy gracze mogą to wykorzystać, wychodząc i wracając w celu zresetowania licznika, dla większości graczy korzyści przewyższają  raczej potencjalną wadę.  Na TAK

Ograniczenia osiągnięcia maksymalnej prędkości poprzez np. "uziemienie, które zatrzymuje nas w miejscu bądź -1hp, w ten sposób nikt nie będzie miał przewagi w pozycjonowaniu się oraz zablokuje możliwość używania GSJ/GS oraz SGS

Tutaj jestem przeciw proponowanej zmianie, powiem krótko, jeżeli ktoś ma jakikolwiek problem do szybkiego poruszania się na mapie to niech : zmieni serwer, albo skończy narzekać. Ponieważ to nie jest serwer turniejowy albo wynikający w jakiś klasyfikacjach abyśmy  nie mieli przyjemnej rozgrywki z tej gry czy frajdy. - brak podwójnego skoku wiąże się z grą beznadziejną..... ---->  Na NIE

Jestem na TAK

Wprowadzenie możliwości zakupu skoczka, vipa na dni (2,5,13) oraz rezerwacji slota innymi metodami niż sms

Na nie - brak  jakiejkolwiek  zmiany.

• Lubię to! 1
  • Super 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Zasłużony
  • Obojętne mi to w sumie. Dla mnie może zostać tak jak jest teraz. 
  • Tutaj jestem za. 
  • Na obecny moment widok robiącego kogoś sgj/gjs jest bardzo rzadki, bo zostało to zwalczone, że tak powiem. Gracze po prostu już nie zapierdzielają jak zające na łące, bo jest, to uniemożliwione. 
  • Za. 
  • SMS jest prosto z serwera przez usługę /sklepsms (jak sama nazwa to sugeruję opcja jest tylko przez SMS).  Jak chcecie usługi inną opcją zapłaty, to piszecie do @ Trivor  na steam/pw na forum. W sumie jak tak myślę, to można by po prostu dodać jakieś info o tym, że można zapłacić w inny sposób poprzez kontakt z Administracją. Coś o tym pomyślimy na grupie administracyjnej. 
  • Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Chciałbym zmienić nieco korzyści płynące z vip'a i svip'a - mianowicie dodatkowe fragi za zabójstwo w głowę. Nie wiem szczerze po co to jest na serwerze, do top 15 i tak nic nie wnosi.

Nie, gracze to lubią, wstawiają screeny na forum itp.

Zmienilem, ze dopiero po 5 warnach kara. Sprawdzcie czy dziala

Zostalo to juz zmieniane. Mozemy to podkrecic, ale wtedy marudzicie ze was za normalne zachowania blokuje. Wiec skoro nie ma z tym takiego problemu na serwerze to polecam zostawic jak jest

Moze za jakis czas. Musialbym znalezc jakies lekkie modele zeby wam nie lagowaly

• Lubię to! 3
  • Użytkownik
W dniu 7.10.2023 o 14:14, Krip napisał:
  • SMS jest prosto z serwera przez usługę /sklepsms (jak sama nazwa to sugeruję opcja jest tylko przez SMS).  Jak chcecie usługi inną opcją zapłaty, to piszecie do @ Trivor  na steam/pw na forum. W sumie jak tak myślę, to można by po prostu dodać jakieś info o tym, że można zapłacić w inny sposób poprzez kontakt z Administracją. Coś o tym pomyślimy na grupie administracyjnej. 

Leci o tym spam na czacie co chwila, 5 minut grania i 3 razy widze informacje żeby do Trivora pisać jak inną metodą płatności ktoś chce zapłacić. Pod wrażeniem jestem, że niektórzy nie zauważają tej wiadomości.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR
W dniu 29.10.2023 o 13:21, Trivor napisał:

Zmienilem, ze dopiero po 5 warnach kara. Sprawdzcie czy dziala

Działa jak należy. 

• 2 tygodnie później...
  • Sponsor
SPONSOR

rozwiazany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]