Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Października 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Gazetka Wrzesień 2023 Witam bardzo serdecznie czytelników! Dzisiaj przygotowałem dla was gazetkę podsumowująca miesiąc, jakim jest wrzesień. Mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu. Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Plotki Awanse/degradacje/rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Humor Użytkownikiem miesiąca Wrzesień został utytułowany @ Przyjaciel <3 ! Tak o to wyglądają wrześniowe statystyki forum. Stan rekrutacji aktualnie wygląda następująco. Zapraszamy do składania podań! Tytuł piosenki miesiąca dostaje: Filmem miesiąca zostaje: Tytuł gry miesiąca zgarnia: Najlepszym graczem miesiąca zostaje @ S13PEEKDr1ftMichał . Serdeczne gratulacje! Tak prezentuje się ranking wpisów na naszym StrefoBoxie: A o to lista naszych serwerów. Zapraszamy do wspólnej gry razem! Awanse: @ Anox - Junior Admin @ YoungDziamal - Naczelny typer @ Drako - Junior Admin @ Krip - Junior Admin Degradacje: @ Le3man - Admin OM#1 @ kitek - Admin 5v5#3 @ Grzechu___ - Admin OM#1 @ lilch1ll - Admin 5v5#3 @ LackOfSkill - Admin DD2 @ yzzzuuuuz - Admin 5v5#3 @ Zoniuk - Admin OM#3 @ WojTaZE_ - Admin OM#3 @ GHOST. - Admin OM#2 Rezygnacje: @ Axwel123 - Admin OM#1 @ Drejson - Opiekun OM#3/Admin Surf/Admin Discord @ tomori - Admin ONLY AWP#1/Admin ONLY AWP#2 @ hadezbtw - Admin ONLY AWP#1 @ YoungDziamal - Admin Discord @ ^Apple^ - Naczelny Typer @ LAN CIECHOCINEK 2K2 - Administrator/Opiekun UBT 1.6/Support CS:GO @ hk. . - Moderator @ chudencki - Admin OM#3 @ Torf - Moderator Chatboxa @ Miłyyy;> - Typer @ Sajuu - Admin OM#1 @ Paweł Szmit - Redaktor/ Redaktor FP @ Hana_Montana - Support DC @ Dark Angel - Opiekun DC 1. Najlepszy administrator: @ Krip 2. Najlepszy moderator: @ Hana_Montana 3. Najlepszy UBTeam: @ Drako 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ YoungDziamal 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ Błaszczyk 7. Najlepszy admin serwera CS:GO: @ hadezbtw & @ lenia 8. Najlepszy redaktor: @ hadezbtw & @ Przyjaciel <3 9. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 10. Najlepszy typer: @ tomori 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ Krip 12. Największy leń: @ egzii 13. Największy śmieszek: @ okSio 14. Największy spamer: @ FunnyPuma & @ Amigo 15. Najbardziej zaufana osoba: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ Hana_Montana 17. Największy no-life: @ shaaxyy 18. Największa mądrala na forum: @ Torf 19. Największy lizus: @ okSio & @ Drejson 20. Pomocna dłoń: @ tomori & @ LAN CIECHOCINEK 2K2 21. Najmilszy: @ lenia & @ Paweł Szmit & @ Przyjaciel <3 & @ hadezbtw & @ tomori & @ zawisz & @ Nikusiaaa & @ Błaszczyk 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Hana_Montana & @ Trivor 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 24. Największy podrywacz: @ egzii & @ STALKA & @ ^Apple^ 25. Najbardziej pracowity: @ Przyjaciel <3 & @ tomori & @ Krip 26. Dama strefy: @ PaniBydyniowa 27. Gentleman strefy: @ Drako 28. Najlepszy serwer na sieci: Only AWP #2 & Only DD2 Dotację użytkowników. Za każde wsparcie bardzo dziękujemy <3. W tym miesiącu odbył się jeden konkurs na forum, zorganizowany przez @ Hana_Montana i @ LAN CIECHOCINEK 2K2 . Konkurs polegał na odnalezieniu ukrytych liter na forum, a następnie ułożeniu z nich prawidłowego słowa. W konkursie wzięło udział wielu użytkowników, i jesteśmy wdzięczni za ich zaangażowanie. Liczymy na aktywność w przyszłych konkursach, ponieważ przygotowujemy wiele ciekawych wyzwań. Prosimy o cierpliwość i śledzenie aktywnie forum! https://strefaskilla.pl/temat/52389-konkurs-znajdź-ukryte-słowo-na-forum/ Plotki W najnowszych plotkach wystąpił użytkownik @ HAWAJSKA , któremu zadano kilkanaście ciekawych jak i kontrowersyjnych pytań na temat obecnego stanu naszej sieci. Zachęcam wszystkich do zapoznania się i ocenienia ostatnich plotek. Dajcie znać czy przypadły wam ploteczki do gustu! Wraca mąż do domu, patrzy a wszystkie drzwi i okna pootwierane. Pyta się żony blondynki co robi? Żona na to: - gotuję kisiel. - a czemu wszystkie okna i drzwi są pootwierane? - bo na opakowaniu napisane jest "gotować w przeciągu 10 minut" Wchodzą kontrolerzy do tramwaju. - Bileciki do kontroli. - zwraca się kontroler do jednego mężczyzny. Ten zaczyna się obmacywać, klepać się po kieszeniach i po tułowiu, w oczach coraz większy strach. - Co bileciku nie mamy? - pyta kontroler z triumfem. - E tam bileciku ... Jaki ja chudy jestem! - odpowiada mężczyzna. Jasio stoi przed kościołem. Ksiądz pyta Jasia „Jasiu dlaczego tu stoisz?”Jasio odpowiada „Bo boję się że mi rowerek ukradną” Ksiądz mówi „Idź święty ci popilnuje” W kościele wszyscy się modlą „W imię ojca i syna i ducha świętego amen” Jasio mówi „W imię ojca i syna i ducha amen” Po mszy ksiądz pyta Jasia „Jasiu a czemu nie powiedziałeś „świętego” jak wszyscy?” „Bo święty pilnował rowerka” Czym się różnią krótkie spodenki od września? - Niczym! Bo tu koniec lata i tu koniec lata. A ja dziękuję serdecznie za uwagę oraz za czynny udział w życiu forum czy głosowanie w elicie sieci czy też na użytkownika miesiąca. Czekam na opinię w komentarzach. Do zobaczenia przy następnej gazetce, pozdrawiam! 2 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Dobra robota 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 świetna praca 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 gicior 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Października 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Dziękuję 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Października 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Piękna gazetka! 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Świetna Gazetka. 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi