Użytkownik enesenen Opublikowano 3 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Nick z CS: nsnn Serwer: CS 1.6 Only DD2 Data zdarzenia: 2023/10/03 Steamid: STEAM_0:0:236085580 Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, odpaliłem cs dziś jakoś przed godziną 1, okazało się że mój config został kompletnie usunięty (nie mam pojęcia z jakiego powodu..) do godziny 3 walczyłem aby jakoś ten cfg wgrać do cs, usuwałem grę chyba z 3 razy aż w końcu udało mi się wgrać jakiś cfg do plików cs Grałem chyba z 2h na serwerze z wgranym cfg, wyszedłem na 30 min po czym wchodząc na serwer dostaję bana z powodem ' No-recoil ' Domyślam się że może chodzić o którąś z komend w configu o której nie mam pojęcia... poniżej dołączam ss z konsoli oraz aktualny cfg na którym dostałem bana config.cfg Odnośnik do komentarza
Użytkownik enesenen Opublikowano 3 Października 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 StrefaSkilla_DemTrivor.dem Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Jako że przez problemy z lagami serwera oraz przez hltv tego nie ocenie, także przez mój błąd dostałeś bana. UB 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi