Właściciel Trivor Opublikowano 6 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Bannerek reklamowy Tematyka: Napis, ewentualnie w tle cos zwiazanego z cs/siecia cs Kolorystyka: Tak aby pasowalo do bialego tla i sie mocno rzucalo w oczy Rozmiar: Format pliku: jpg / png Wymiary wymagane: dowolne, obrazek będzie przeskalowany do 280px szerokości. Po przeskalowaniu wysokość obrazka musi wynosić od 50px do 300px. Przesyłany obraz nie może mieć mniej niż 280px szerokości Wymiary zalecane: 280px szerokości, wysokość dowolna od 50px do 300px Napisy: StrefaSkilla.pl Gdzieś niżej może być Bo Skill jest w nas. Jak sie nie zmiesci to moze byc samo StrefaSkilla Dodatkowe informacje: Cos tego typu tylko odswiezona nowa wersja Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Zobaczymy jak sie kto postara 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @ Ichigo Coś będzie robione z tym tematem? @ Ichigo Rozumiem. Jak dostaniesz odpowiedź zamknij temat. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 14 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @ NetaO zlecenie wysłałem @ Trivor osobiście na PW i czekam cały czas na odpowiedź zwrotną, zaczepiałem go na chatboxie co widział i dalej brak odzewu. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 15 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 22 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 temat jeszcze otwarty to stwierdziłem, że coś wrzucę od siebie... 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Października 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 W dniu 15.10.2023 o 19:28, RYSIO 997 napisał: To drugie jest mega 🤩 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 29 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi