Zasłużony Krip Opublikowano 8 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Anime Kolorystyka: Czarno/Biała Rozmiar: Takie żeby pasowało pod forum Napisy: Jakoś fajnie umieszczony podpis. (Mój nick = Krip ) Format (png, jpg, gif): png/jpg Dodatkowe informacje: Tutaj masz zdjęcie +/- jakby to miało wyglądać. Niech poniesie cię fantazja z resztą Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: 10 pkt reputacji :] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 9 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) @ Krip Poszedłem na taką kreatywność jaką widzisz, ale myślę że prostota może być też ładna. (Jeśli oczywiście nie pasuję to zrobię inne, po prostu godzina nie ta była ) Edytowane 10 Października 2023 przez Ichigo 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Października 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Dałbyś rade ogarnąć to z kolorami? Mogą być inne niż te które są w tym które ci wysłałem. Było by gicik Co do napisu wygląda całkiem spoko, ale jakbyś użył innej czcionki bardziej widocznej. Jak da rade, to byłoby miło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 10 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @ Krip Może być coś takiego? Chodziło Ci raczej o postać przedstawioną w taki sposób od frontu, tak? 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Października 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Ooo widzisz może być coś takiego Dzieki wielkie. Temat do zamkniecia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 10 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi