mamut in the dark Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Twój nick: mamucik ^.^ Nick oskarżonego: ======= 0:4:1147243854 Powód skargi: Zgłaszam tg gościa bo uważam że jest to ta sama osoba co gra też na steamie ale tam clear cały czaś admini go banują ale on i tak wraca chciałbym żeby dostał też bana na steamie bo tak nie może byc że gościu gra na non steamie odpalony a na steamie clear i nabija ranking...... ądminin banują non stop tg gościa a on i tak wraca....... Ja nie wiem że nikt nie połączył tych kropek pewnie bedzie sie tłumaczył że ktoś pod niego sie podszywa no ale jak to moze być ze gościu gra na non steamie pod takim samym nickiem co na steamie i mu fragi i medale sie naliczają do rankingu nie mam steama id bo nie mogę go nigdzie znaleźć ale ja uważam że jest to ta sama osoba!!!!!!!!!! Kto gra często na tym serwerze ten będzie wiedział o kogo mi chodzi tak jak napisalem jak to nie on to niech zmieni nick na steamie i sprawa załatwiona bo to już jest naprawdę za dużo przypadku tg wszystkiego.......... Opis sytuacji: Data i godzina zdarzenia: only dust2 Miejsce zdarzenia: Dowody: no niestety nie nagrałem demka...... tylko wrzucam swoje demko ze swojego pova moze beda akcje jak grał spalony na ns https://megawrzuta.pl/download/11a8d9423cc806429e0685de3d995d71.html Akcje gdzie ten agent jest odpalony to koncówka demka tak od 19 min zeby nikt nie musiał oglądać całego Coś od siebie: Ai jeszcze dodam tyle że jak to nie on jest to proponuję żeby zmienił nick na steamie bo to jest nie mozliwe zeby gosciu na ns grał pod takim samym nickiem co powyżej i mu jeszcze fragi do rankingu nabija i medale a bardzo często ta osoba jest banowana na ns...................................... Dziwne że nikt inny pod nikogo sie nie podszywa tylko ten sam gosciu co łapię cały czaś bana na ns i wchodzi-------- i gra jeszcze pod takim samym nickiem na steamie 1 2 1 Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 (edytowane) Ja uważam tak że za dużo tg przypadku wszystkiego jest i tyle.... Dziwne że nikt nie połączył tg wszystkiego jeszcze Można być cwanym na wszystkie sposoby no ale ewidentnie mi to wszystko śmierdzi..... A starego lisa nie łatwo oszukać Edytowane 11 Października 2023 przez mamut in the dark 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 11 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Wypowiem się, aczkolwiek krótko kurna.. powiem Ci, że zdziwiony jestem.. i szczerze mówiąc chyba jeszcze nie zauważyłem żeby ten o to gracz był kiedykolwiek na NS... w sumie też się nie dziwę bo nie dawno co zacząłem grę po "x" lat. Dzięki, tak czy siak za temat.. będziemy mieć takie sytuację na uwadze. 1 1 Odnośnik do komentarza
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 po 1 zmień dillera po 2 na chuj mam wbijac na nsa jak mam steam a admini wiedza o co chodzi mogą se sprawdzic ip id Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 To nie jest on, gracz który wchodzi na nickach jego, jak i Domki, później zmienia na jakieś łatwo wychwyrywabr nicki prze zemnie jak jestem i go banuje, gość mi nawet piwz3 na u@, zaraz wracam Arturek xd. 1 Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 18 minut temu, Błaszczyk napisał: To nie jest on, gracz który wchodzi na nickach jego, jak i Domki, później zmienia na jakieś łatwo wychwyrywabr nicki prze zemnie jak jestem i go banuje, gość mi nawet piwz3 na u@, zaraz wracam Arturek xd. No dobra jak to nie jest on to czyli co kazdy moze sie podszywac pod kazdego i psuc mu ranking tak albo nabijac fragi to jak to jest zrobione ze dana osoba sie podszywa pod kogos pod taki sam nick i nalicza mu medale oraz fragi na serwerze...... To czyli ja jakbym wbił przykładowo na ns i nie wiem grał pod kogoś nickiem z czołówki z rankingu i przyklładowo trollował i psuł ranking takiemu gościowi to co bedzie mu sie to naliczać XDDDD? Bo jak takie coś jest to naprawde bardzo żenujące że serwer jaki jest popularny i nic sie nie dzieje zeby to było naprawione Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 44 minuty temu, yyy słucham napisał: po 1 zmień dillera po 2 na chuj mam wbijac na nsa jak mam steam a admini wiedza o co chodzi mogą se sprawdzic ip id 1 to grzecznie po 2 to nie wytłumaczenie a po 3 każdy może być cwany na wszystkie sposoby Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Są pewne osoby z serwera które wbijają cały czas na zmiennym IP/Steamid i się odpalają na serwerze (czyt. Rudy). Zobacz sobie moją historie banów. Gram od zawsze na swoim steamowym koncie, a i tak zdarzały sie sytuacje gdzie ktoś wbijał na nsie i się palił na moim nicku = Z debilizmem i idiotyzmem nie wygrasz niestety, ale trzeba z nim walczyć A jak chodzi o demko i kwestie czy ten gracz się spalił, to demko które podałeś obejrzę jak tylko wrócę do domu. Posta edytuje. Dobra widzę, że nie ma nawet to sensu oglądać tego demka. Powód poniżej. A po prostu prawdziwy użytkownik tego nicku (kiedyś grał pod nickiem ********) gra teraz na takowym nicku. Szczerze, to on nawet nie musi być świadomy tego, że ten idiota podszywający się gra na tym nicku, bo z tego co wiem, to on nawet nie patrzy na oficjalny ranking na serwerze (ten prawdziwy użytkownik z kontem STEAM) @ mamut in the dark Jak widzisz nie każdy patrzy na /rank na serwerze i tutaj masz doskonały przykład tego. Widzicie taką sytuacje, że ktoś się pod kogoś podszywa i w dodatku czituje = zgłaszacie, to adminowi. Skargi tutaj nic nie wniosą, bo tak jak pisałem wyżej nic z tym rady zrobić się nie da na ten moment. Ci idioci po prostu obchodzą bany i po kolei pod każdego z adminów/graczy/administracji się podszywają, więc cóż w takim wypadku zrobić trzeba ich banować póki im się nie znudzi. Skargę oczywiście przyjmuję i bana na podany steam_id nałożyłem. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi