Użytkownik peak Opublikowano 16 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Nick z CS:peak' Admin banujący:Nie wiem Serwer: ONLYDD2 Data zdarzenia:1.16.10.2023. Z servera sie nie wyłaczyłem, poszedłem po 3 piwa, wracam patrze ban. Steamid: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 120 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : peak ' [AMXBans] Reason : ' papa ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 30041151 ' [AMXBans] Your IP : ' 176.221.123.4 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):link nie dziła Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):ę Pisałem trochę chaotycznie i w złym temacie ale to było na szybkiego, przepraszam i proszę o poprawę posta co jest ważne a co nie. Nowy to dopiero 1 mój post i się uczę tego forum. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 16 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Proszę o ub dla tego zawodnika, pomyłka moja nadmieniły się cyferki w AMX Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 16 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi