Użytkownik Levi Opublikowano 17 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1. Twój nick:Lev 2. Nick oskarżonego: SQ_SECRETIVE 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 17 paź 2023 - 05:31:13 5. Powód skargi: Brak kompetencji 6. Opis sytuacji: Witam, chłop uderza gościa w trakcie walki, po czym człowiek mu piszę zdenerwowany "po chuj to robisz" i dostaje bana z kultury.. Później sytuacja dotycząca mnie, kolega wyrzuca mnie z serwera, bez informowania "Cele" etc. Gdzie stoje przed trupem, 1vs2 z awp z powodem resp.. Nie wiem czy ktoś mu dał tego admina dla zabawy, ale takie cyrki o 5 rano są śmiechu warte.. Proszę wyedukować tego pana gdzie się zaczyna a kończy resp tt, najlepiej w formie graficznej 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Na ten moment nie działa strona żebym mógł pobrać to demko, ale podam czasówki gdy problem minie.. Ban pana którego zbanował przede mną wyparował z amxa? 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 17 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Na ten moment nie mogę się wypowiedzieć, z kwestii brak demka po przez hltv. - zrobię edit jeżeli się zaktualizuje. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 17 Października 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Nadal nie mogę pobrać demka, nie wiem czy wina leży po mojej stronie, obecnie mieszkam w Niemczech, używam też tutejszego internetu, strona się nie ładuje, proszę o załączenie demka z danej godziny w temacie w celu uargumentowania skargi. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 13 godzin temu, Levi napisał: Na ten moment nie działa strona żebym mógł pobrać to demko, ale podam czasówki gdy problem minie.. Ban pana którego zbanował przede mną wyparował z amxa? Demka z czasu którego potrzebujesz już raczej nie pobierzesz, ponieważ od godziny około 2 w nocy w niedzielę na serwerze nie ma HLTV, a co za tym idzie i same demka nie nagrywają się aż do tego momentu. Póki HLTV nie powróci na serwer, to na 99% demka również się nie pojawią na stronie. (http://762494.hltv2.pukawka.pl/) Na ten moment temat uznam po prostu za rozwiązany = jakby jakimś cudem pojawiły się demka z dnia dzisiejszego [tzw. 17 października], to temat ponownie zostanie otwarty, a skarga rozpatrzona po raz drugi. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi