Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - SQ_SECRETIVE

Levi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:Lev
2. Nick oskarżonego: SQ_SECRETIVE
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 

17 paź 2023 - 05:31:13

5. Powód skargi: Brak kompetencji
6. Opis sytuacji:  Witam, chłop uderza gościa w trakcie walki, po czym człowiek mu piszę zdenerwowany "po chuj to robisz" i dostaje bana z kultury.. Później sytuacja dotycząca mnie, kolega wyrzuca mnie z serwera, bez informowania "Cele" etc. Gdzie stoje przed trupem, 1vs2 z awp z powodem resp.. Nie wiem czy ktoś mu dał tego admina dla zabawy, ale takie cyrki o 5 rano są śmiechu warte..  Proszę wyedukować tego pana gdzie się zaczyna a kończy resp tt, najlepiej w formie graficznej :)
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  Na ten moment nie działa strona żebym mógł pobrać to demko, ale podam czasówki gdy problem minie.. Ban pana którego zbanował przede mną wyparował z amxa?

• Lubię to! 1

4690092_orig.gif

• Sponsor
SPONSOR

Na ten moment nie mogę się wypowiedzieć, z kwestii brak demka po przez hltv. - zrobię edit jeżeli się zaktualizuje. 

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Nadal nie mogę pobrać demka, nie wiem czy wina leży po mojej stronie, obecnie mieszkam w Niemczech, używam też tutejszego internetu, strona się nie ładuje, proszę o załączenie demka z danej godziny w temacie w celu uargumentowania skargi.

4690092_orig.gif

• Zasłużony
13 godzin temu, Levi napisał:

Na ten moment nie działa strona żebym mógł pobrać to demko, ale podam czasówki gdy problem minie.. Ban pana którego zbanował przede mną wyparował z amxa?

Demka z czasu którego potrzebujesz już raczej nie pobierzesz, ponieważ od godziny około 2 w nocy w niedzielę na serwerze nie ma HLTV, a co za tym idzie i same demka nie nagrywają się aż do tego momentu. Póki HLTV nie powróci na serwer, to na 99% demka również się nie pojawią na stronie. (http://762494.hltv2.pukawka.pl/)

Na ten moment temat uznam po prostu za rozwiązany = jakby jakimś cudem pojawiły się demka z dnia dzisiejszego [tzw. 17 października], to temat ponownie zostanie otwarty, a skarga rozpatrzona po raz drugi. 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]