Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Kategoria: Rolnicy Jedzie rolnik z węglem, dojechał na wieś i krzyczy: - Węgiel przywiozłem! A koń się odwraca i mówi: - Tak, kurde, Ty przywiozłeś. Przychodzi gospodarz do domu i mówi: - Słuchaj matka!!! Dokupiłem dzisiaj 10 hektarów ziemi. - Wiem. - A skąd wiesz??? - Nasz koń się za stodołą powiesił. Dwóch wieśniakòw, sąsiadòw rozmawia przy płocie. - Wiesz, bylem w mieście. Tam to jest życie. Bylem głodny poszedłem do restauracji najadłem się, napiłem a potem zachciało mi się srać. Zaprowadzili mnie gdzie były drzwi, usiadłem, nasrałem, był taki przycisk nacisnąłem, poszumiało, poszumiało i sprzątnęło gówno. - Taaaak - mòwi drugi - to i ja pojadę. Pojechał do miasta. Poszedł do restauracji, najadł się, napił ale od razu nie chciało mu się do wc. Poszedł zwiedzać miasto i zachciało mu się srać na mieście. Patrzy drzwi. Wszedł do środka, nasrał, nacisnął przycisk. Wyskoczyła babka i zaczęła się wydzierać: - COŚ MI PAN NA WYCIERACZKĘ NAROBIŁ !? Wieśniak ze stoickim spokojem: - Poszumisz, poszumisz i sprzątniesz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi