Zasłużony Axel Opublikowano 19 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 {Q&A} @ hadezbtw [P] - Czemu akurat Strefaskilla? Pewnego czasu szukałem jakiegoś dobrego serwera COD i tak jestem tutaj aż do dzisiaj [P] - Twoje największe marzenie? Hmm, w sumie ciężkie pytanie. Wybudować dom i mieć jakiś fajny samochód [P] - Ulubione jedzenie? Pizza,Kebab [P] - Jedna czynność życiowa, którą kochasz? Tenis ziemny [P] - Ulubiony sport? Tak jak wyżej w tenisa gram od 7 roku życia i ciągle sprawia mi niezła frajdę [P] - Ulubiona gra planszowa? Chińczyk @ Przyjaciel <3 [P] W jaki sposób natrafiłeś na naszą sieć? Tak jak wyżej już pisałem [P] Czy masz jakieś plany na przyszłość? Zawodowo zajmuję się spedytorką czyli w swojej pracy szukam ładunków dla kierowców ciężarowych i ta praca sprawia mi przyjemność [P] Czym zajmujesz się na co dzień? Tak jak wyżej [P] Jedzenie na ostro czy na słodko? Ostro [P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Tak poznałem moją kobietę, więc tak [P] Jakie najlepsze wg. ciebie filmy oglądałeś? Szklana pułapka, Szybcy i wściekli, Top Gun @ LAN CIECHOCINEK 2K2 [P] Kiedy się nauczysz grać w csa? Otwórz tam wyniki i wyjdź z 10 [P] Czemu kibicujesz murzynowi BLM'owi w F1? BEST EVER DRIVER IN THE WORLD @ Ichigo [P] Z czego jesteś w życiu dumny? Z tego że cały czas idę do przodu i się nie zatrzymuję, ciągłe działanie to u mnie podstawa @ Hana_Montana [P] Ulubiony alkohol? Jagger [P] Skąd pomysł na nick? W sumie to już nie pamiętam ten nick już ze mną od dawien dawna [P] Ile masz lat? 27 [P] Ulubione danie? Kebab, Pizza [P] KFC czy McDonald ? KFC [P] Masz prawo jazdy? Owszem kat.B, C , CE [P] Masz jakieś zwierzę domowe, jeśli tak to jakie ? Nie mam lecz kiedyś będę miał psa [P] Kebab ostry czy łagodny ? Ostry [P] Ile masz przegranych godzin w Counter Strike? UUU tego nie zliczę bo kilka kont już mi się przewinęło [P] Ulubiony owoc? Pomarańcza [P] Czemu nic nie napiszesz na StrefoBoxie? Od czasu do czasu coś napiszę ale też nie mam czasu żeby aż tyle siedzieć na Boxie [P] Ulubiony film lub serial? Ostatnio oglądałem Lupina polecam [P] Z jakich sowich osiągnięć jesteś najbardziej zadowolony? Z zdania prawa jazdy C, CE za pierwszym razem [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? Hiszpania [P] Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? Reksio Nominuje @ NetaO 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 22 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 @ NetaO Podejmujesz rękawice? Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 @ Hana_Montana tak 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi