Użytkownik∙ 13.13 Opublikowano 20 Października 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Nick z CS: 13 Admin banujący: Serwer: Data zdarzenia: Steamid: Opis sytuacji: Witam. Dostalem jakis czas bana zostal zdjety zostalo mute na mikrofon czy mozna to zdjac? Przeciez nie bede teraz tego szukal pol dnia bNie robmy scen . Przepraszam za swoje zachowanie i czekam na zdjecie mute. zycze milego weekendu nick 13 Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 13.13 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 ? Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Po dostarczeniu informacji z serwera COD MOD 201, nie masz żadnego muta na serwerze. COD MOD 201 Natomiast po sprawdzeniu muta na serwerze only dd2 - Również nie posiadasz muta. ONLY DD2 Ps//. Następnym razem nie pisz odwołania, tylko po prosto prywatnie lub na serwerze skontaktuj się z adminem i wyjaśnij sprawę. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi