Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 1. Twój nick: @ JanuszHD 2. Co chcesz zmienić: Jak w tytule, spam na czacie. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Na serwerze zazwyczaj jest zbyt duży spam na czacie i łatwo dużo rzeczy przeoczyć. Dziś była sytuacja, że na 3 adminów tylko ja zobaczyłem wyzwisko w naszą stronę, reszta tego nie dostrzegła, na co zwrócił nawet uwagę na czacie adminowskim @ dope 333 . Fajnie by było po pierwsze - zwiększyć o kilka sekund odstępy czasowe w komunikatach np o VIPie, takich jak ten: "[VIP] Sprawdz co posiada [VIP] /vip Zapraszamy do zakupu /sklepsms", a niektóre informacje od serwera skrócić z kilku linijek do 1, np po rundzie - po co informacja ile kto zdobył fragów i HS jest w aż trzech linijkach? Możnaby to udostępniać w dwóch, np tak: [Only DD2] Najlepszy gracz w tej rundzie: PROSTO. MISTRZ [Only DD2] Zdobyl 3 fragi, Ustrzelil 2 hsow zamiast tak jak teraz jest, czyli tak: [Only DD2] Najlepszy gracz w tej rundzie: PROSTO. MISTRZ [Only DD2] Zdobyl 3 fragi [Only DD2] Ustrzelil 2 hsow Również takie informacje, zamiast wyskakiwać na czacie, mogłyby się znaleźć w samym AMXBans w zakładce banowania jako ilość wykrytych banów (WB): [AMXBans] [AMXBans]<Lancki> <IP UKRYTE> STEAM_0:1:15585860 has been banned 6 times before. Przy pełnym serwerze tego jest po prostu za dużo. Zapraszam również do wypowiedzi administracje serwera co o tym myślą, bo sam jestem ciekaw czy nie tylko mnie to irytuje - @ Devon @ Błaszczyk @ SQ_Secretive @ Krip @ Typowy3 @ Bushid0 @ HTH-Pigula @ k1ll3r @ paczajonovicz @ dope 333 . 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 22 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Fakt, podpinam się tutaj pod ową propozycję.. gdyż po prostu, jak wspomniał @ JanuszHD czasem jest bardzo duży spam na chacie gdzie ciężko po prostu zwrócić uwagę kto co i jak pisz na chacie/u@. Dlatego, jeśli jest szansa zrobić coś w tym kierunku jest jak najbardziej za. ~ Dodam, że później odbija się to na nas bo gracze naszego serwera irytują się bo np. Nie zauważmy co dany gracz do nas napisał.. ( a dlaczego nie widzimy, a no dlatego, że jest duży spam ). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 22 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Wszystkie propozycje wymienione przez @ JanuszHD są w 100% trafione. Po co nam informacje kto ile razy był banowany? W mojej ocenie optymalizacja ilości linijek tekstu, który jest pokazywany na say to pierwsze co powinno być zrobione. Podzielam Janusza we wszystkim, bo sam nie raz nie dwa musiałem włączać konsolę i sprawdzać logi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Devon Opublikowano 22 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Informację kto miał ile banów są dla naszej świadomości by na kogoś bardziej zwracać uwagę i okay, ale jak wyskakują jak szalone z początkiem mapy, to męczy i przeszkadza. Dajmy na to na serwerze jest kilku takich co nie raz podpadli, to mamy istną litanię. Bywa, że nie zauważe gdy ktoś po śmierci zrobi reconnecta, tu gracze przychodzą z pomocą zgłaszając to ale naturalnie trzeba sprawdzić to w konsoli, tam się cuda dzieją To samo na serwerze wyskakuje pewna informacja (nie przytoczę w chwili obecnej) podwójnie i zajmuje 4 linijki jak nie więcej. Koledzy wyżej wymienili, na tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 22.10.2023 o 12:08, JanuszHD napisał: Na serwerze zazwyczaj jest zbyt duży spam na czacie i łatwo dużo rzeczy przeoczyć. To prawda, zgodzę się z tym za dużo plugin tego wytwarza.... W dniu 22.10.2023 o 12:08, JanuszHD napisał: Dziś była sytuacja, że na 3 adminów tylko ja zobaczyłem wyzwisko w naszą stronę, reszta tego nie dostrzegła Co prawda to prawda ale moim zdaniem "może i nie chcą tego dostrzegać..." i mają to głęboko ............. - Nie raz się z tym spotykałem. W dniu 22.10.2023 o 12:08, JanuszHD napisał: Fajnie by było po pierwsze - zwiększyć o kilka sekund odstępy czasowe w komunikatach np o VIPie, takich jak ten: "[VIP] Sprawdz co posiada [VIP] /vip Zapraszamy do zakupu /sklepsms", a niektóre informacje od serwera skrócić z kilku linijek do 1, np po rundzie - po co informacja ile kto zdobył fragów i HS jest w aż trzech linijkach? Możnaby to udostępniać w dwóch, np tak: [Only DD2] Najlepszy gracz w tej rundzie: PROSTO. MISTRZ [Only DD2] Zdobyl 3 fragi, Ustrzelil 2 hsow zamiast tak jak teraz jest, czyli tak: [Only DD2] Najlepszy gracz w tej rundzie: PROSTO. MISTRZ [Only DD2] Zdobyl 3 fragi [Only DD2] Ustrzelil 2 hsow Również takie informacje, zamiast wyskakiwać na czacie, mogłyby się znaleźć w samym AMXBans w zakładce banowania jako ilość wykrytych banów (WB): [AMXBans] [AMXBans]<Lancki> <IP UKRYTE> STEAM_0:1:15585860 has been banned 6 times before. Jestem jak najbardziej na tak - Nic dodać nic odjąć 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 24 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Ja również jestem jak najbardziej za Porządeczek zawsze jest mile widziany, a w tym wypadku, to już w ogóle gdy chodzi o ogarnianie rzeczy na ogólnym say'u. Podeślę temat do Trivora i na dniach zobaczymy co da radę w tej kwestii ogarnąć. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 24 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Ja również jestem jak najbardziej za ! Czasami jak jeżdze bolidem, to idzie taki spam, że ciężko ogarnąć 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 W dniu 22.10.2023 o 12:08, JanuszHD napisał: [Only DD2] Najlepszy gracz w tej rundzie: PROSTO. MISTRZ [Only DD2] Zdobyl 3 fragi [Only DD2] Ustrzelil 2 hsow Zmienilem, sprawdzcie czy teraz jest tak jak w propozycji W dniu 22.10.2023 o 12:08, JanuszHD napisał: ównież takie informacje, zamiast wyskakiwać na czacie, mogłyby się znaleźć w samym AMXBans w zakładce banowania jako ilość wykrytych banów (WB): Wylaczylem to calkowicie.. Zwiększyłem czas między wyświetlaniem reklam. Sprawdzcie czy wszystko co tu wypisalem dziala jak powinno 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 13:00, Trivor napisał: Zmienilem, sprawdzcie czy teraz jest tak jak w propozycji Wyszystko okey. W dniu 29.10.2023 o 13:00, Trivor napisał: Wylaczylem to calkowicie.. Na dzień dzisiejszy działa. W dniu 29.10.2023 o 13:00, Trivor napisał: Zwiększyłem czas między wyświetlaniem reklam Jest zwiększony 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Wszystko działa to propozycje przyjmuje Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi