Donator Gohan12 Opublikowano 24 Października 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1. Twój nick: G O H A N 2. Co chcesz zmienić: Wgranie nowej mapki jeśli to możliwe . 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Z racji ze zachwilę będzie halloween moja propozycja jest taka żeby wgrać mapke halloweenowa . 4. Link do pluginu (opcjonalnie):https://gamebanana.com/mods/83729 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 24 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Popieram, aczkolwiek ta mapa jest jak dla mnie zbyt ciemna. Nie będzie się na niej przyjemnie grało. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 24 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 46 minut temu, JanuszHD napisał: Popieram, aczkolwiek ta mapa jest jak dla mnie zbyt ciemna. Nie będzie się na niej przyjemnie grało. Zdjecia na GameBanana sa robione 50/50 g/b , Gdyby nie wrzucac na serwer skyboxa, wyglada to tak przy 100/100 s 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 24 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Grałem raz na takiej mapie i nawet dość ciekawie się grało, także mapa spoko, tylko czy wszyscy gracze chcieliby takiej zmiany? Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 24 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 35 minut temu, ALCMDZ napisał: Zdjecia na GameBanana sa robione 50/50 g/b , Gdyby nie wrzucac na serwer skyboxa, wyglada to tak przy 100/100 s Okej, w takim razie odwołuje - mapa ok, można wprowadzać. Niech góra decyduje. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 24 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Niedługo zbliża się Halloween, więc można pomyśleć o dodaniu tej mapy na serwer, ale wówczas wtedy, gdy zostanie przeprowadzona ankieta na forum lub serwerze z tego względu, że nie każdemu mapa może się podobać. Jak wiadomo jest to zwykły DD2 i jakiekolwiek dodatki psują rozgrywkę graczom. Według mnie mapa jest w porządku. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Jestem oczywiście na tak - Ale bardziej bym proponował taką mapkę dać. Co uważacie? ---> https://www.mediafire.com/file/atnxzm7mety3m76/de_dust2_halloween_final__3b864.zip/file 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 To ktora. Ta pierwsza czy druga? W dzień haloween zrobię żeby np co 3 mapy się odpalala ta mapa, zeby byl klimat, ale zeby nie denerwowac zbytnio graczy 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi