Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - l0ngee

L0ngee

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:
l0ngee

Admin banujący:
Rusek

Serwer:
201lvl

Data zdarzenia:
Ok 3 dni temu z soboty bodajże

Steamid: 
1969459593

Opis sytuacji:
Ogólnie sprawa wygląda tak, iż. Grałem od paru dni na serwerze i postanowiłem, że kupie sobie Klase Premium, gdyż klasa która grałem i inne jakoś srednio mi pasowały w grze. Popatrzyłem ze wszyscy graja klasa "SWAT", więc równiez ją zakupiłem poprzez SMS. Kiedy otrzymałem juz dostep do owej klasy, pograłem nią może ... - 10-15 minut i otrzymałem bana, żebym wrzucił Screeny na forum. No to pierwsze co zrobiłem to oczywiście wszedlem w folder i wrzuciłem zrobione Screeny z folderu na stronke konwe, która była podana we wzorze. Oczywiście upewniano mnie, iż otrzymałem 5 screeny i równiez otrzymałem dowód w postaci zdjęcia bodajże AMCDLZ, że owe 5 screenów zostało zrobione, a ja otrzymałem tylko 4, lub tez jeden mi gdzieś zaginął.

Rozumiem, ze to jest moja wina, albo i też nie, lecz 4 screeny podesłałem i otrzymałem wiadomosc, że jak nie podeśle 5 screena, nie otrzymam niestety Unbana na serwerze COD MOD 201lvl, Troszeczke się zasmucilem - TROSZECZKE bardzo, gdyż specjalnie zakupiłem usługe klasy premium i miałem jeszcze inne kupować. Otrzymałem bana i poprostu chce sie od niego odwołać - Nie będe mówił ze znajde tego piątego Screena, bo go poprostu nie znajde... Kłamał nie będe, nie wiem co sie z nim stało, Gdzieś poprostu zaginął

Prosze teraz o Sprawdzenie poprostu mnie i mojej działalności i między sobą uzgodnić i dać mi szanse, gdyż no Nie ma innego serwera COD MOD, na którym są normalni i fajni ludzie do pogadania, Fajna rozgrywka i mile sie gra.

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=5013

Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):
---

• Fuu 1

ezgif.com-gif-maker.gif.4e1244ddef4c2b2cbea11f4073524b76.gif.e1a423b20924dda1b6cbcd05f933e05e.gif

• Zasłużony

Sytuacja z wczoraj z serwera dd2: 

W tym przypadku admin rzeczywiście zrobił tylko 4 screeny i tylko tyle mial w folderze. 

Twój przypadek natomiast jest taki, że dostałeś 5 screenów i tyle miałeś też wrzucić. Piszę miałeś, bo i tak jest już po czasie. 

I nie pisz kolejnych tematów, bo każdy następny temat będzie nagradzany warnem tak dla jasności. 

Przykro mi, ale wyjątków nigdy nie było robionych i zawsze osobom którym brakowało ssów UB nie dostawały, więc. 

Ban zostaje koniec i kropka. 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]