Użytkownik L0ngee Opublikowano 24 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Nick z CS: l0ngee Admin banujący: Rusek Serwer: 201lvl Data zdarzenia: Ok 3 dni temu z soboty bodajże Steamid: 1969459593 Opis sytuacji: Ogólnie sprawa wygląda tak, iż. Grałem od paru dni na serwerze i postanowiłem, że kupie sobie Klase Premium, gdyż klasa która grałem i inne jakoś srednio mi pasowały w grze. Popatrzyłem ze wszyscy graja klasa "SWAT", więc równiez ją zakupiłem poprzez SMS. Kiedy otrzymałem juz dostep do owej klasy, pograłem nią może ... - 10-15 minut i otrzymałem bana, żebym wrzucił Screeny na forum. No to pierwsze co zrobiłem to oczywiście wszedlem w folder i wrzuciłem zrobione Screeny z folderu na stronke konwe, która była podana we wzorze. Oczywiście upewniano mnie, iż otrzymałem 5 screeny i równiez otrzymałem dowód w postaci zdjęcia bodajże AMCDLZ, że owe 5 screenów zostało zrobione, a ja otrzymałem tylko 4, lub tez jeden mi gdzieś zaginął. Rozumiem, ze to jest moja wina, albo i też nie, lecz 4 screeny podesłałem i otrzymałem wiadomosc, że jak nie podeśle 5 screena, nie otrzymam niestety Unbana na serwerze COD MOD 201lvl, Troszeczke się zasmucilem - TROSZECZKE bardzo, gdyż specjalnie zakupiłem usługe klasy premium i miałem jeszcze inne kupować. Otrzymałem bana i poprostu chce sie od niego odwołać - Nie będe mówił ze znajde tego piątego Screena, bo go poprostu nie znajde... Kłamał nie będe, nie wiem co sie z nim stało, Gdzieś poprostu zaginął Prosze teraz o Sprawdzenie poprostu mnie i mojej działalności i między sobą uzgodnić i dać mi szanse, gdyż no Nie ma innego serwera COD MOD, na którym są normalni i fajni ludzie do pogadania, Fajna rozgrywka i mile sie gra. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=5013 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): --- 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 24 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Sytuacja z wczoraj z serwera dd2: W tym przypadku admin rzeczywiście zrobił tylko 4 screeny i tylko tyle mial w folderze. Twój przypadek natomiast jest taki, że dostałeś 5 screenów i tyle miałeś też wrzucić. Piszę miałeś, bo i tak jest już po czasie. I nie pisz kolejnych tematów, bo każdy następny temat będzie nagradzany warnem tak dla jasności. Przykro mi, ale wyjątków nigdy nie było robionych i zawsze osobom którym brakowało ssów UB nie dostawały, więc. Ban zostaje koniec i kropka. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 24 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi