Premium NetaO RIP Opublikowano 26 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar na steam Tematyka: - Kolorystyka: ciemna Rozmiar: minimum 184px ale zależy mi żeby fajnie to wyglądało na steam i wyraźnie Napisy: litera N na środku Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: chodzi mi o ciemnie tło z jakąś fajną wyróżniającą się na środku avataru literą N jakiś wyrazisty kolor Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: blik jak będzie ładnie lub reputacja wedle uznania @ Ichigo bardziej chodzi mi całkowicie o ciemnie tło czarne lub szare albo coś w stylu mgły i na środku napis N ale bardziej "gruby" i całkowicie wypełniony kolorem. Takie podstawowe N bez żadnych kombinacji. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) @ NetaO https://imgur.com/a/H9vSGpO Edytowane 29 Października 2023 przez Ichigo Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Października 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Jest okej. Napisz mi na pw czy chcesz reputację czy blika. Do zamknięcia. @ Ichigo 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 29 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi