Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Października 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 ---------------------------------------------------------------- Pytający - @ Przyjaciel <3 Odpowiadający - @ offline... ----------------------------------------------------------------- Witam Cię bardzo serdecznie. Na samym starcie chciałbym podziękować, że wyraziłeś chęć na udzielenie mi tego wywiadu. Na początek chciałbym abyś powiedział nam kilka słów o sobie. Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz? Również witam, ale to ja dziękuję za danie mi szansy do udzielenia wywiadu. A więc tak: jestem Bartek, pochodzę z województwa Świętokrzyskiego i w tym roku skończyłem 15 lat. Świetnie! Dosyć ciekawe oraz popularne imię. Masz 15 lat i jesteś już opiekunem serwera oraz typerem, dajesz radę pogodzić swoje obowiązki szkolne z obowiązkami na serwerze i na naszym forum? W szkole zawsze miałem ten talent, że wszystko z lekcji pamiętam, praktycznie nic w domu nigdy się nie uczyłem, tylko jedynie pamięciówkę. Jeśli chodzi o obowiązki opiekuna i typera łącznie tygodniowo wychodzi z 1-2h, więc wydaje się kupa roboty, a tak naprawdę idzie to pogodzić dość łatwo. Jestem miło zaskoczony, czyli potrafisz dysponować swoim czasem na tyle, żeby pogodzić wszystko ze sobą. Słuchaj, masz już obrany kierunek, na który chciałbyś iść w dalszej części edukacji i czy wiesz już co byś chciał robić w przyszłości? Jestem na 2 roku w technikum informatycznym, na kierunku programista i chciałbym się zajmować tym w przyszłości, jest to coś co lubię i łatwo mi to ogarnąć. Jeśli chodzi o studia to nie chciałbym na nie iść, bo bardziej preferuje naukę w praktyce. Planujesz pracę w swoim zawodzie, sporo osób jednak kończy w innych zawodach niż tych, które skończyli. Sam programista w sobie ma spore zarobki jak na standardy naszego kraju. Także, gdy jeszcze chodziłem szkoły preferowałem podobnie co ty "naukę w praktyce". Proszę opowiedz nam o swoich zainteresowaniach poza tym. Moje zainteresowanie hmmm... Wbrew pozorem jest to pytanie typu trudne, gdyż u mnie zainteresowania ciągle się zmieniają i rzadko pozostają stale. Z tych "wyjątków", że tak to nazwę myślę, iż może być to czytanie, oglądanie filmów i seriali, sport w każdym tego słowa znaczeniu i coś tam od czasu do czasu pogram na kompie. Ooo, wbrew pozorom dużo osób nie lubi czytać książek, itp. Masz swoją ulubioną książkę i czy polecasz jakiś film użytkownikom forum :D? Może nie książkę, ale serie i jest to seria "Cherub" Roberta Muchamore, a co do filmu to bardzo mi sie spodobał "Pacific Rim", ewentualnie serial "Arrow". Dziękuję, na pewno sobie obejrzę. Co do sportu, tylko oglądasz czy też coś robisz w tym kierunku, grasz chociażby amatorsko ze znajomymi oraz jaki to sport/sporty? Grałem kiedyś w klubie piłki nożnej, ale szybko zrezygnowałem przez brak czasu i brak możliwości uczęszczania na treningi. Poza tym to na wf i amatorsko z kolegami na boisku, i choć lubię i potrafię grać w piłkę nożną to bardziej preferuję kosza. Szkoda, może zostałbyś jednym z lepszych piłkarzy haha. Skoro już weszliśmy na ten temat, pewnie masz swoich ulubionych piłkarzy/koszykarzy i kluby, chciałbyś się z nami tym pochwalić? Hahahah chciałbym być najlepszy, lecz jestem ledwie przeciętny. A więc tak, jeśli chodzi o piłkę nożną klub, za którym jestem całym sercem to Juventus, a piłkarz hmm... Myślę, że będzie to Sergio Ramos, natomiast w koszykówce Lakers'i, ulubiony koszykarz to Kobe albo Jordan. Nikt nam nigdy nie zabroni marzyć :D. Za małolata chciałem zostać piłkarzem i wyszło jak wyszło, sam jestem dosyć przeciętny haha. Sergio Ramos, Kobe, Jordan, legendy klasy światowej. Wcześniej wspomniałeś, że lubisz pograć w gierki. Jakie są to gry? Preferujesz gry bardziej typu fps, a może fabularne? W gry fabularne jakie grałem to: Days Gone i Wiedźmin 3. Zdecydowanie preferuję gry typu FPS. Rozumiem, także lubię pograć w gierki typu FPS. Na pewno pogrywałeś w grę jaką jest jest CS:GO, co sądzisz o aktualnej wersji, czyt. CS2. Czy dla ciebie jest to gra kompletna, czy to dobrze, że już tak szybko wyszła z bety? Jaka masz opinię na ten temat? Lepiej by było, gdyby zrobili osobą grę zamiast aktualizacji do CS:GO. Gra jest niedopracowana, dużo trzeba naprawić lub dodać. Podsumowując, w mojej opinii gra nie powinna wyjść jeszcze z bety. Byłem ciekawy twojego zdania, sam jestem zmieszany co do tej gry, mam dosyć podobną opinię. Zabrali jedno, oddali drugie, ale w nim mają jeszcze bardzo dużo do roboty. Odbiegając całkowicie od tematu gier czy byłbyś w stanie wymienić swoje zalety, wady na tle forum, zmieniłbyś coś w swojej osobie? Nie mi wymieniać moje wady i zalety, bo pewnie są rzeczy, których nie widzę, a widzą inni. Czy bym cos zmienił? Na ten moment nic mi nie przychodzi do głowy. Jasne, wydajesz się dość tajemniczą, a zarazem subtelną osobą. Mógłbym cię prosić o szczerą opinię na temat naszej administracji, aktualnych moderatorów, a także community w kręgu naszego forum? Hhah, nie wiem nawet czemu ta łatka jest do mnie przypisana, jestem ciekawy kto mi ją nadał. Wracając do pytania, co uważam o: - administracji (Zmiana była potrzebna, wpuścili "młodych", którym jeszcze się chce coś robić. Uważam, że robią solidną robotę i nie mam do nich zastrzeżeń). - moderatorach (Robią co do nich należy i nie ma na razie do nich żadnych zastrzeżeń. Nie zdążyłem sobie wyrobić zdania na ich temat). - community (Na forum społeczność wydaje się spokojna. Nigdy nie miałem opinii na ten temat, natomiast coś więcej mogę powiedzieć o community na serwerach, gdzie społeczność jest bardzo toksyczna i często admini muszą karać mutami czy gagami). Haha, nie mam pojęcia, ale taki się wydajesz w moich oczach. Co do opinii, bardzo dziękuję za wypowiedzenie się w tym wątku. Jako że już masz taką "łatkę" chciałbym się dowiedzieć czy jesteś osobą na co dzień towarzyszką i pełną energii lub raczej jesteś dosyć cichy i spokojny? Cóż... Chyba do spokojnych nie należę hah, ale staram się być opanowany, spokojny, ale nie zawsze wychodzi 😅. Czasem w każdym z nas może coś wybuchnąć, jeden wcześniej, drugi później. Jeden jest twardszy psychicznie, drugi mniej. Po prostu czasem się nie da. Teraz coś z innej beczki. Szczerze to marzyłeś kiedyś o jakiejś randze tutaj na forum? Przy okazji jak już jestem przy tym konkretnym temacie, masz jakieś marzenie/marzenia, które się jeszcze nie spełniło/y, a mogłoby? Od zawsze chciałem być typerem tutaj, a jak widać dopiąłem swego. Co do marzeń to jestem osobą, która nie wierzy w marzenia. To, co można nazwać marzeniami określam bardziej celami. Staram się, żeby nie było czegoś takiego jak "fajnie to by było mieć" tylko "chce to mieć i choćbym miał na to pracować 30 lat to, to zdobędę". Widzicie drodzy użytkownicy, żeby coś zdobyć, w tym przypadku na forum, trzeba pracy i chęci i można dostać się na każdą rangę :). Co do "marzeń z życia wziętych", jeśli tak to mogę nazwać. Dosyć rozsądne podejście z twojej strony, ja w marzenia wierzę. Ty określasz to jako cele, co nie jest wcale złe i bardzo ładnie to nam opisałeś. Nie ma rzeczy niemożliwych, jeśli ustalimy jakiś cel i ciężko pracujemy nad tym (nawet przez większość życia), to w końcu osiągniemy to co chcemy. Wystarczy wierzyć w siebie i być cierpliwym. Tym o to moralnym akcentem zaraz zakończymy wywiad. Czy jesteś gotowy odpowiedzieć na kilka szybkich pytań/"strzałów"? Pewnie, dawaj! Być bogatym, ale nie mieć przyjaciół czy nie być bogatym, ale otaczać się przyjaciółmi? Nie być bogatym, ale otaczać się przyjaciółmi Wiedźmin czy CS:GO? CS:GO Kuchnia francuska czy kuchnia włoska? Kuchnia włoska Porsche czy Ferrari Porsche Wyjechać w nieznaną podróż czy zostać w swoim domu? Wyjechać w nieznaną podróż Umiejętność czytania w myślach czy niewidzialność? Niewidzialność Być zbyt pesymistycznym czy zbyt optymistycznym? Być zbyt pesymistycznym Małe miasto czy duże miasto? Duże miasto Dziękuję Ci bardzo serdecznie za poświęcony mi czas. Jest to mój pierwszy wywiad, aczkolwiek myślę, że poszło całkiem w porządku. Może chciałbyś dodać coś od Ciebie, kogoś pozdrowić? To jest mój 3 wywiad i póki co z tobą prowadziło mi się go bardzo swobodnie i naturalnie, więc chyba można uznać, że jesteś najlepszym redaktorem hah Pozdrawiam @ Ichigo , którego ciągle w cs keruje Dziękuję za milutkie słowa i również pozdrawiam! 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 27 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Super wywiadzik i przyjemnie się czytało, ale coś mi tutaj nie pasuje że strony panicza Offline. 2 godziny temu, Przyjaciel napisał: Pozdrawiam @ Ichigo , którego ciągle w cs keruje. Zobaczymy Edit// Jakby ktoś nie skumał to chodzi mi właśnie tylko o to zdanie, a reszta wszystko pięknie Edytowane 27 Października 2023 przez Ichigo 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 1 godzinę temu, Przyjaciel <3 napisał: Jest to mój pierwszy wywiad, aczkolwiek myślę, że poszło całkiem w porządku. Wywiad? Doskonały, choć nie za długi na pierwszy raz to petarda w twoim wykonaniu jestem pod sporym wrażeniem @ Przyjaciel <3 ! Godzinę temu, Ichigo napisał: ale coś mi tutaj nie pasuje że strony panicza Offline. Akurat też muszę pochwalić @ offline... zaskoczył mnie, że nie odpowiadał trzema słowami na pytania i nawet fajnie układam sensowne zdania dobry wywiad brawo chłopaki! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 27 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Bardzo dobry wywiadzik 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 27 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 super wywiad, dzieki ze go przejales 1 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Października 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Najsik 🤩 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 super wywiad, dobra robota panowie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi