Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomori Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Witajcie drodzy czytelnicy! Przygotowałem dla Was gazetkę, która podsumowuje miesiąc październik. Podzielcie się opinią czy gazetka wam się podobała czy nie. Miłego czytania! Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Plotki Awanse/degradacje/rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Humor Nowym użytkownikiem miesiąca październik został @ Krip ! Gratulację! Tak prezentują się statystyki naszego forum. Na ten moment stan rekrutacji wygląda następująco. Jeśli uważasz, że nadajesz się na którąś z tych rang, zapraszamy do składania podań! Tytuł piosenki miesiąca to: Tytuł film miesiąca otrzymuje: Grą miesiąca październik zostaje: Najlepszym graczem w tym miesiącu zostaje @ SQ_Secretive . Gratulujemy! Tak prezentuje się ranking wpisów na StrefoBoxie: Tak oto wygląda lista naszych serwerów! Awanse: @ Hana_Montana - Moderator/ Naczelny Typer @ Axel - Moderator/Opiekun UB TEAM CS 1.6 Degradacje: @ marcinek;> - Naczelny Grafik @ qriqriqri - Admin 5v5#1 Rezygnacje: @ Drako - Junior Admin/ UB TEAM CSGO @ YoungDziamal - Opiekun ONLY AWP#2/Opiekun ONLY AWP#1/Naczelny Typer @ MonsRee - Admin 5v5#2 @ Torf - Moderator Chatbox`u/Właściciel 5v5#3 @ Donek ツ - Admin DD2 Tak oto prezentuje się elita sieci - październik: 1. Najlepszy administrator: @ Krip 2. Najlepszy moderator: @ Hana_Montana 3. Najlepszy UBTeam: @ Drako 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ YoungDziamal 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ JanuszHD 7. Najlepszy admin serwera CS:GO: @ hadezbtw 8. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 9. Najlepszy grafik: @ Ichigo 10. Najlepszy typer: @ offline... 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ Przyjaciel <3 12. Największy leń: @ Trivor & @ Anox 13. Największy śmieszek: @ Błaszczyk & @ FunnyPuma 14. Największy spamer: @ FunnyPuma & @ Oro Koroner & @ Amigo. 15. Najbardziej zaufana osoba: @ tomori 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ Hana_Montana 17. Największy no-life: @ Ichigo 18. Największa mądrala na forum: @ 13.13 19. Największy lizus: @ okSio 20. Pomocna dłoń: @ Krip 21. Najmilszy: @ tomori 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Drako 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 24. Największy podrywacz: @ Błaszczyk & @ egzii 25. Najbardziej pracowity: @ Hana_Montana 26. Dama strefy: @ PaniBydyniowa & @ czerwonka 27. Gentleman strefy: @ Krip 28. Najlepszy serwer na sieci: DD2 - CS 1.6 Tak oto prezentuje się ranking wpłat w tym miesiącu. Za każdą, nawet najmniejszą wpłatę, serdecznie dziękujemy <3. W tym miesiącu odbyła się pierwsza edycja turnieju w chińczyka organizowana przez @ Hana_Montana . W początkowym etapie brały udział 4 grupy, składające się z dwóch par. Do następnego etapu z każdej grupy przeszły dwie osoby, które wygrały swoje mecze. Drugim konkursem, odbywającym się w tym miesiącu jest konkurs z okazji Halloween, organizowany przez @ Anox . Polegający na wykonaniu co najmniej jednej pracy, tj. wykonanie na komputerze bądź ręcznie rysunku na kartce A4 lub wykonanie zdjęcia dyni lub własnego w kostiumie/charakteryzacji albo napisanie kreatywnej rymowanki/historii. Wszystko w klimacie związanym z Halloween. W obu konkursach wzięło udział dużo osób. Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału i jesteśmy im wdzięczni za duże zaangażowanie. Liczymy na tak dużą aktywność w przyszłych konkursów. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki i następne konkursy. W ostatnim plotkach udział wziął @ YoungDziamal . Zostało mu zadanych kilkanaście kontrowersyjnych i ciekawych pytań, w których zawarty został aktualny stan sieci. Zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi plotkami. W parku na ławce siedzi Jasiu, a obok niego siedzi kobieta w ciąży. W pewnym momencie Jasiu nie wytrzymuje i pyta kobietę: - Co tam pani ma? - Dzidziusia. - A kocha go pani? - Oczywiście. - To dlaczego go pani zjadła? Kowalski miał w bloku zbirów, którzy mu nigdy nie dawali przejść spokojnie. Za którymś razem nie wytrzymał i zwrócił się do znajomego. A on na to: - Słuchaj, stary. Masz posturę. Ty się zapisz na karate i zobaczysz, za trzy miesiące żaden Ci nie podskoczy. A póki co ich unikaj. Kowalski zrobił jak mu znajomy radził, przez trzy miesiące unikał drabów i chodził na karate. W końcu któregoś dnia stwierdził, że teraz już się z nimi rozprawi, i poszedł na spotkanie z nimi. Nazajutrz znajomy widzi Kowalskiego całego poobijanego. - Stary, co Ci się stało? - Znowu te dranie z mojego bloku. - No ale karate... - Tak, ale to na nic. Zaatakowali mnie, zanim zdążyłem założyć kimono. – Co to jest: małe, czerwone i leży w kącie? – Dziecko, które bawiło się żyletką. – A co to jest: małe, zielone i leży w kącie? – To samo dziecko, tylko dwa tygodnie później. Babcia do Jasia: - Jasiu, jak nazywa się wasz kotek? - Kotek. - Ale chodzi mi o to jak on się wabi? - Kotek. - A powiedz jak na niego wołasz? - Kotek. - No dobra to powiedz jak tatuś na niego woła. - Sierściuch jeb...ny. Premier przechadza się po Warszawie wraz ze swoją żoną. Oglądając wystawy sklepowe mówi do żony: - Popatrz! Spodnie pięćdziesiąt złotych, koszulka czterdzieści, futro sto pięćdziesiąt. Nie wiem o co ludziom chodzi, że jest tak źle - bo inflacja, a przecież jest dość tanio. Żona popatrzyła na męża z ogromną czułością, jak tylko kobieta potrafi i mówi: - Kochanie. To jest pralnia. [P] Co sądzisz o rezygnacji @ Drako z funkcji junior admina oraz opiekuna UBT? @ lenia -> Mi osobiście jest szkoda że odszedł bo bardzo dobrze wypełniał swoje zadania i łatwo było się z nim kontaktować. Lecz jeśli ma swoje powody nie ma co oceniać i jeśli nie miał chęci i czasu na zajmowanie się forum nie ma na co się na siłę trzymać. @ offline... -> Szczerze zaskoczyła mnie ta informacja, lecz widać było ze coraz mniej aktywny jest i myślałem, że jakiś urlop wleci a nie rezygnacja ale @ Drako nam wszystko ładnie tam wyjaśnił, wiec chyba każdy to zrozumie. @ Ichigo -> Nie znam @ Drako wcale, ale jeśli chodzi o jego rezygnację np. z UBT jako opiekuna to będzie go w nim bardzo brakować, a mówiąc o nim jako Jr. Adminie to nie wiem co mam powiedzieć poza tym że naprawdę szkoda że zrezygnował. To by było na tyle. Dziękuje każdemu z osobna za przeczytanie mojej pracy, gdyż starałem się nad nią. Podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Pozdrawiam i życzę miłego dnia bądź wieczoru. Edytowane 1 Listopada 2023 przez tomori 3 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Super ❤️ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 świetna gazetka 1 3 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 1 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 35 minut temu, tomori napisał: @ Drako - Junior Admin/ UB TEAM CS 1.6 Fajny ubt 1.6 1 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Listopada 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Dziękuję całej redakcji @ tomori @ FunnyPuma @ Hana_Montana @ hadezbtw i @ Przyjaciel <3 za wkład do tej gazetki. Bardzo fajna i miło się nią czytało, Pozdrawiam serdecznie. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 nieźle jak na pierwszy raz:D 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Mega ładnie 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Fajna gazetka. 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Świetna gazetka 3 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 1 Listopada 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Ładna gazetka szacun 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 świetna gazetka jestem z ciebie dumny 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 gut gut 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Fajne wykonanie ;) 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi