Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Janusz HD

Equality

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Equality 
2. Nick oskarżonego: Janusz HD
3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:531633419
4. Data i czas zdarzenia: 17:37
5. Powód skargi: Ban za siedzenie przed trupem
6. Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że dostałem bana za bycie przed trupem w okolicach 1:15-1:07, ja rozumiem, że regulamin nie pozwala na siedzenie przed trupem do 1:15 ale niech mi admin wytłumaczy jak mamy zając trupa na FFA, kiedy ct dojeżdża go co runde w 1:50. CT jest 1:50 - 1:45 już w górnym trupie i pickują naszego respa, fleszuja, smokują, dojeżdzają a czas płynie. Admin nawet nie pouczył na @uu żeby nie siedzieć przed górnym trupem widząc ze specta jaka jest sytuacja, to nie była przecież nawet kamperada. Może wartałoby pomyśleć w regulaminie nad zakazem pushowania dla ct górnego trupa do którejś sekundy rundy, bo tak to nie rozumiem zasadności od razu takiego bana, tym bardziej kiedy admin widzi obraz sytuacji, że nie kampimy a strzelamy się z ctkami  
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demo na hltv: http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2311011721-de_dust2-1698855660-1698856920.zip

@ JanuszHD "PS. Zamiast marnować swój, mój i osoby sprawdzającej skargę czas, to może pójdź sobie lepiej na boty lub inny serwer i potrenuj nie tylko wychodzenie z respa, ale i dynamiczną grę, bo analizując demko runda po rundzie ewidentnie kampisz gdzieś non stop. A to w dolnym trupie, a to przed anarchią, a to przed trupem, czasem nawet na respie."

Niezły tekst od admina xDD Takich tekstów to chyba nie ma co komentować, na serwie ffa, po to jest taki dział, że można napisać skargę i powiedzieć co się nie podoba w zachowaniu gracza/admina, wyjeżdżanie z takim tekstem o serwerze na boty jest twoim zdaniem fajnym zachowaniem na miarę admina? Bany dajesz losowo, jedni dostają inni nie, nawet teraz są sytuacje, że osoby "bardziej kojarzone, z dłuższym stażem" takich banów nie dostają ;) a grać będę gdzie będę miał ochotę  

Edytowane przez Equality
  • Użytkownik

Pouczałem 10 minut wcześniej, a to, że nie słuchasz (albo że ciebie na serwerze nie było) to jedno, zaś to, że złe wnioski wyciągasz to drugie.
Przed trupem siedział @ Przyjaciel <3 , ewidentnie zblokowany przez CT. Za to kary nie dostał. Ty nie siedziałeś przed trupem, tylko na respie do okolic 1:10 jak dostałeś bana, bo chamsko kampiłeś NA RESPIE polując na fragi z AWP.
Nie mówiąc już o tym, że w pierwszej rundzie w której siedziałeś z AWP, to kręciłeś sie między ,,przedtrupiem'' a respem TT, na którym wychylając w 1:13 zginąłeś, czasówka od 6:50 na demku.
15:00 czasówka druga, tu poleciał ban, CT nie dojeżdżało trupa tylko flashe rzucało, a ty wesoło od początku rundy do 1:12 jak dostałeś banicje cały czas sobie tam stoisz. 

A skoro już wiesz, że do trupa nie wejdziesz, to może lepiej byłoby w okolicach tych 1:20-1:35 się zreflektować, zawrócić i przejść przez respa na mida albo na długą? Wtedy również nie dostałbyś żadnej kary.
Ale nie, lepiej siedzieć na dupie i sępić fragi później szukając wymówek, napisać skargę za bana na 5 minut i jeszcze w nim nakłamać. Brawo.

PS. Zamiast marnować swój, mój i osoby sprawdzającej skargę czas, to może pójdź sobie lepiej na boty lub inny serwer i potrenuj nie tylko wychodzenie z respa, ale i dynamiczną grę, bo analizując demko runda po rundzie ewidentnie kampisz gdzieś non stop. A to w dolnym trupie, a to przed anarchią, a to przed trupem, czasem nawet na respie.

Edytowane przez JanuszHD
  • Lubię to! 5
  • Zasłużony

Admin, to nie robot, że zauważy wszystko i wszystkich zwłaszcza gdy na serwerze jest 30 osób - nie da się tego ogarnąć i wszystkiego dostrzec normalna sprawa. 

Demko przeglądałem i rzeczywiście było tak jak piszesz, że przeciwnik dojechał górnego i strzelałeś się z kilkoma osobami przed górnym - jednak nie zmienia, to faktu, że przed górnym stałeś już po czasie (1:11 minuta na demie) admin, to zauważył i miał prawo ci za to wlepić bana. Już kiedyś była o tym mowa, że trzeba tak ORGANIZOWAĆ swoją grę żeby respa/przed górnym opuścić przed wyznaczonym czasem.

22 godziny temu, Equality napisał:

Takich tekstów to chyba nie ma co komentować, na serwie ffa, po to jest taki dział, że można napisać skargę i powiedzieć co się nie podoba w zachowaniu gracza/admina, wyjeżdżanie z takim tekstem o serwerze na boty jest twoim zdaniem fajnym zachowaniem na miarę admina

Każdy ma prawo do napisania skargi jeżeli odczuwa taką potrzebę. 

Jak chodzi o samą skargę - stałeś po czasie przed górnym kilka sekund, bo kilka sekund, ale regulaminowo już ban/kick ci się należał, więc pretensji do admina banującego o to mieć nie mogę. 

22 godziny temu, Equality napisał:

Admin nawet nie pouczył na @uu żeby nie siedzieć przed górnym trupem widząc ze specta jaka jest sytuacja

Nie musi tego pisać. Wchodząc do nas na serwer automatycznie akceptujesz regulamin który znajduję się w dziale serwera, więc chyba sam rozumiesz o co chodzi - mogą przypominać o tym, ale nie muszą ::)

• Lubię to! 5

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]