squizy Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) IP serwera: 193.33.176.27:27080 Mod: JailBreak Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.27:27080/ Wiek Właściciela: 18 Hosting: pukawka.pl Sloty: 20 Dlaczego akurat my?: Chciałbym wypróbować swoich sił na tym forum, niestety wyrzucili mnie z forum z powodem "Słabo się kręci", lecz te 10 / 11 osób to chyba nie jest tak zle, również wieczorami jest po full slot. Równiez potrzebuje szybko forum, bo jest duzo ludzi na rekru itd. Reklama stoi na stawce 50zł 1d p.s - bzdedy, ze serwer się nie kręci zostawcie dla siebie i zobaczcie GT / albo pw na dc - squizyonthetop i wysle ss'y ile jest osob, a serwer ma niecaly tydzien xD @ Ichigo sory ze edit ale wariacie, 10 / 11 / 12 os na nowym serwerze, ktory stoi 5d to jest bardzo dobry wynik. Przez 2/3d potrafilo byc po 15 / 16 / 17 os i nawet full sloty. Sprawdz GT @PONCZEK247 gruby, jak to wspolpracowac z zlodziejem? @Nuszczynn tak samo Ty, kim Ty jestes skoro to ty u mnie grasz XD Ty tym gownem od zlodzieja @ Nuszczynooo Naucz sie hipokrytko czytać dokładniej, ze przez "2/3d" byly po 17 osób. To nie oznacza ze teraz ma byc tyle jak serwer stoi bez forum kretynko Boli cie biedaku, to ze ty nie masz tego co ja mam czy co? XD Nigdy nie bedziesz na moim poziomie nn'ie, jedynie co to buty mozesz mi czyscic XDDDD Boli dupa tym @ Nuszczynooo random nn😍🤣🤣🤣 Edytowane 16 Listopada 2023 przez squizy 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jestem na tak: + Wiek właściciela + Posiada doświadczenie z AMXX + Serwer posiada powoli już bywalców + paczka jest naprawdę super 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Biorąc pod uwagę że serwery JB nie są popularne tak jak kiedyś to 10/11 osób wciąż nie jest dobrym wynikiem jak dla mnie, szczególnie że jesteś aktualnie bez forum z tego co piszesz. Reklama jest, ciężko może być z lepszym rozkręceniem serwera właśnie przez to że aktualnie mało kto lubi ten tryb, choć coś czuje że u nas na forum są osoby które by na nim chętnie grały. Sam osobiście bym dużo grał i w miarę możliwości wspierał by się fajnie utrzymał. Nie jestem pewny, ale zawsze można w razie czego pójść na współpracę jeśli byłaby taka opcja. Na małe tak jeśli współpraca by wypaliła. @ squizy Nie zauważyłem że stoi 5/6 dni tylko, mój błąd. Ale wciąż jestem zdania że JB nie jest popularne i może być trochę trudno. Co nie zmienia faktu że tryb jest fajny i byłby grany np. przeze mnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik WAJTEK Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jestem na tak +wiek w@ +reklama +fajna paczuszka +doświadczenie właściciela Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojtaz_3208G Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jestem na tak + Wiek + Liczba stałych graczy + Reklama 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 12 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 + Wiek +/- Reklama jest, jeśli będą ciągle opłacane te reklamy i będą gracze jak póki co to git. - Niedawno postawiony, ale jeśli będzie prowadzony dobrze to czemu nie, znajdą się na pewno jacyś zwolennicy tego trybu na naszym forum, mimo że nie jest to już tak grywalny mod. + Sloty, więcej nie potrzeba na ten mod Ogólnie myślę, że można coś spróbować i dać szansę na próbę. Sam bym zajrzał pewnie na jb czasem. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 +reklama +sloty - nowy serwer = chyba brak administracji +/- tryb jb jest już przeruchany, ale chętnie bym wrócił to grania Można postawić, zobaczymy jak się rozwinie 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jestem za daniem szansy. Widzę, że serwer w miarę się kręci brakuje tylko właśnie, żebyś gdzieś znalazł forum co uważam bardziej może popchnąć serwer do przodu. + wiek + doświadczenie w prowadzeniu serwera + reklama + chęci 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 13 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 +wiek -brak kultury w sobie -zostałeś wyrzucony z sieci nie tylko z powodu graczy, tylko za wyzywanie ich oraz typu ataki "DDOS" (nie chciałbym takiej osoby na forum) +Reklama, posiada tych graczy na serwerze. -Tryb już trochę nudny jest, nie te czasy aby ładnie coś się kręciło. Jestem na nie Ps. czytałeś w wymaganiach, że serwer idzie na konto sieci? 5 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Listopada 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Jestem na tak: + Wiek właściciela + Posiada doświadczenie z AMXX + Serwer posiada powoli już bywalców + paczka jest naprawdę super 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Listopada 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Napisz do mnie pw lub steam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 14 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Nie ukrywam, że serwery Jailbreak są aktualnie najcięższym modem do rozkręcenia i dopóki nie włożysz w niego X pieniędzy na same reklamy to rezultat będzie taki jaki mamy aktualnie 2/20 z czego te 2 "osoby" to - sklep sms, HLTV. Na Jailbreakach spędziłem najwięcej czasu, a 3/4 na posadzie Opiekuna z @ ver;p u Trivora i wiemy, że na starcie serwera musisz mieć te kilka osób, które będą od samego startu siedziały na serwerze, aby go rozkręcić, bo mając samą reklamę ludzie nie klikną w serwer widząc, że nikt nie gra. A patrząc, że aktualnie mamy godziny szczytu, gdzie na serwerze powinna być chociaż garstka ludzi, to serwer stoi pusty. No i co najważniejsze, a zarazem najgorsze, to wchodzenie w dyskusję i edytowanie postu co nie wygląda za dobrze oraz pisanie do jak mniemam gracza "Madujesz się dzieciaku" stawia Ciebie w bardzo złym świetle przez co uważam, że nie jesteś adekwatną osobą do owej posady. Osobiście jestem na nie. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Sceptyk 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nuszczynooo Opublikowano 14 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) to jest zachowanie 18-letniego właściciela? nie sądzę XD W dniu 12.11.2023 o 19:44, squizy napisał: Przez 2/3d potrafilo byc po 15 / 16 / 17 os i nawet full sloty. niezły full serwer. ten serwer stoi tak pusty odkąd wyje^ali cię z sieci. W dniu 12.11.2023 o 19:44, squizy napisał: @Nuszczynn tak samo Ty, kim Ty jestes skoro to ty u mnie grasz XD jak wszyscy gadali o słynnym ddos'erze to musiałem sprawdzić jakim trzeba być kretynem żeby w 2k23/2k24 bawić się w takie rzeczy. A tak po za tym to cię boli to że wchodzę na czyiś serwer i się normalnie zachowuje a nie jak jakiś pajac? Ja nie nasyłam jakiś lizodupów na inne serwery żeby na ab wchodzili reklamowali twój serwer, później płakali o ub, i ponownie wyzywały innych. I doszły mnie nie słuchy że ktoś cię ddos'uje i piszesz do naszej administracji spłakany, gdzie każdy zna prawdę że nikt się w takie coś nie bawi oprócz ciebie. Pozdrawiam @ squizy zamknij klapę bo jebie Edytowane 15 Listopada 2023 przez Nuszczynooo 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 po tym co piszesz uwazam ze niby masz te 18 lat ale mentalnie zatrzymales sie w podstawowce. to jest zachowanie dojrzalego wlasciciela? Wlasciciel powininiem wykazywac sie wlasnie dojrzaloscia i na krytyke nie ludzi od razu wyzywac bo to od razu daje ci pierwszego minusa u mnie po drugie w wymaganiach jest jasno napisane ze nie przyjmujemy nowych serwerow po trzecie tu widac ze serwer ledwie dobija do 10 osob mimo iz bym chetnie pogral na takim jailbraiku to jednak te argumenty sa przeciwko tobie wiec niestety ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nie jesteśmy już zainteresowani współpracą. Jak widać ty też nie jesteś co widać po podaniu na innej sieci. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi