Torfowisko Torf Opublikowano 15 Listopada 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 1. Nick: @ Torf 2. Kto nadał warna: @ Hana_Montana 3. Czas: 14 godzin temu 4. Powód: niewłaściwe zachowanie 5. Dowody/SS: Ostrzeżenie otrzymane za emotkę? Z tego co wiem, to nigdzie w regulaminie nie jest napisane że nie można stawiać emotek. Warn za nic, po to są te emotki aby ich używać. A skoro są one według was prowokacyjne to je po prostu usuńcie a nie dajecie za nie ostrzeżenia. Właśnie kogoś sprowokowałem (dostanę kolejnego? XD) 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ewidentnie widać, że chciałeś sprowokować go samym wpisem i to się Ci udało, a później emotką, która przedstawia czyli śmianie się z danej osoby. Dla mnie warn słuszny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nie dostałeś ostrzeżenia za "emotkę" tak jak ty to napisałeś tylko oboje otrzymaliście ostrzeżenie za robienie burdelu na Czatboxie. Że tak to ujmę w skrócie - gdyby warna dostała tylko jedna ze stron, to ta druga strona mogłaby czuć się po prostu pokrzywdzona, że została potraktowana nie fair, a tak to przynajmniej oboje zostaliście potraktowani jednakowo, bo oboje otrzymaliście ostrzeżenie - i tak też pewnie pomyślał Moderator nadający wam warna. Sam fakt, że na koniec "rozmowy" wysłałeś sobie jakieś dwie śmieszne emotki nic nie tłumaczy - liczy się sam początek waszej rozmowy, a z tego co widzę na początku nie wysyłałeś samych emotek tylko uporczywie dyskutowałeś i wdawałeś się w zbędne dyskusję co oczywiście prędzej czy później musiało skończyć się ostrzeżeniem. Odrzucone. Zapraszam do działu z odrobieniem warna. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi