VIP MnX Opublikowano 16 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Jaką masz propozycje?: Moja propozycja jest taka, aby dodać taki dział na forum "Zgadnij kto to wykonał?" w kategorii "Grafika" Polegało by to na tym, że grafik pisze do wybranej przez siebie osoby z forum, która wykona mu obojętnie jaką grafika, potem stwarzamy temat, gdzie właśnie grafik wstawia tą prace a pod spodem napisać 3 osoby z czego tylko jedna będzie właściwą osobą, być może przez tą zabawę odkryjemy nowy talent w świecie graficznym. Screenshot/Nagranie/Przykład: ________________________________________________________________________________________________________________________________________________ A, więc wybierajcie: 1. @ S G 2. @ G-GANG 3. @ K A P I Nagrody: PO PRZYJĘCIU PROPOZYCJI (ale, raczej fajnie by było jakiegoś vipa na forum lub odpracowanie ostrzeżenia) vip na serwerze coś tego typu :* ________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 ciekawa opcja mozna by wprowadzic wiec jak najbardziej jestm na tak😁 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Listopada 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ciekawe aczkolwiek trochę mehh. Redakcja forum piszę co jakiś czas do osób na forum by opisali im daną osobę czy to funkcyjną czy jakąś "znaną" z forum lub przeprowadzili wywiad ,lecz tylko garstka ludzi na to odpowiada bo ,1) nie mają czasu/nie chce im się 2)Nie potrafią na takie coś odpisywać typu wywiad lub opisać osobę w 3zdaniach Zaproponowałeś zabawę w prace graficzną i zacznijmy od tego że nie każdy posiada zdolności do tworzenia choćby koła w paincie a co poniektórzy nawet nie wiedzą że mają takie coś jak paint czy inne tego typu programy a nawet jeśli znalazły by się osoby które chciałyby w to brnąć, to ja już wiem że po tygodniu lub 2 czy tam po miesiącu zależności od tego co ile taka zabawa by miała się odbywać nikt tego nie będzie prowadzić ani odpowiadać Ale to jest tylko moje zdanie na ten temat, nikt nie musi się zemną zgadzać ani czytać moich wypocin w tym temacie 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 1 godzinę temu, Anox napisał: Zaproponowałeś zabawę w prace graficzną i zacznijmy od tego że nie każdy posiada zdolności do tworzenia a ja mam wlasnie takie wrazenie zew wlasnie o to w tym chodiz nie chodzi czy ktos ma jakies umiejetnosci tylko zebt sprobowal bo raczej gdyby ktos umial i chcial sie tym pochwalic to chyba by poszedl na tego grafika cn wiec podsumowujac nie chodzi o to czy ma sie talent tylko zeby cokolwiek narysowac(nawet patyczak jakiegos w paincie) i watpie zeby nie kogos kto by nie umial kilku kresek narysowac chyba ze rzeczywiscie nie ma takich mozliwosci sprzetowych lub innych ale to jest takie czepianie sie 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 20 Listopada 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 @ Trivor @ Krip co wy na to ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Tak jak ustalaliśmy na privie z @ MnX i @ Ichigo wprowadzamy propozycję w życie na jakiś tam okres czasu i zobaczymy jak chłopaki ogarną ten temat w swoim dziale W skrócie czy w praktyce wyjdzie to tak fajnie jak w propozycji - czas pokaże Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi