Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Imię: Damian Wiek: 19 wiosen (skończone) Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Siatkówka (chłopców) Dlaczego Ty: Jest dwóch typerów co zajmują się piłką nożna (chyba) a ja bardzo chciałbym się zająć siatkówką ponieważ jestem jej kibicem Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Oczywiście, że TAK Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Atsui Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dobra na Tak ;DD +wiek +Dyscyplina -+ Podanie I ten Pablitto nie tylko tym ma się zajmować ale ja piłka nożna ale ty też tam pomożesz?? 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na Tak: + Kolejny typer od innego sportu się przyda. + Wiek - Trochę staż krótki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi