Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 25 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 1. Nick: BOA DUPCZYCYCIEL 2. Czas i data zdarzenia: Dziś ale dokładnie nie wiem ile temu... 3. Powód bana: Nie wiem 4. Dowód w postaci screenów: https://megawrzuta.pl/download/d23803efadae684dbb255b7e3efd645c.html 5. Coś od siebie: Jakiś hanamontana dał mi blokade nie wiem za co na ile, ech ci stulejarze, pokaż mi dokładny punkt regualminu który złamałem tylko dokładny a nie naciągany z dupy bo jakaś gruba się pruje do mnie o prawdę a ja dostaje bana bo hanamontana musi dupkę przylizać xD Edytowane 25 Listopada 2023 przez BOA DUPCZYCIEL 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 No to zaczynamy... 12 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: Powód bana: Nie wiem 12 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: Coś od siebie: Jakiś hanamontana dał mi blokade nie wiem za co na ile, ech ci stulejarze, pokaż mi dokładny punkt regualminu który złamałem tylko dokładny a nie naciągany z dupy bo jakaś gruba się pruje do mnie o prawdę a ja dostaje bana bo hanamontana musi dupkę przylizać xD Nawet po samym odwołaniu można wywnioskować dlaczego zostałeś blokade " bo jakaś gruba się pruje do mnie o prawdę a ja dostaje bana bo hanamontana musi dupkę przylizać xD " Widać na tym screenie, że zostałeś upomniani, żebyś się uspokoił. Nawet kolega MnX, cię upomniał: I żeby nie było wątpliwości, że nie zwróciłem uwagi czerwonce, tutaj masz dowód: 26 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: pokaż mi dokładny punkt regualminu który złamałem tylko dokładny a nie naciągany z dupy 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) @ Hana_Montana Pokaż tam spam wyzwiska kłótnie prowokacje i nadmierne przeklinanie xD Skoro nie ogarniasz ironii to co ja zrobię? Poza tym przecież gruba się do mnie pierwsza przypruła nie ja do niej xD SS 1 do Bot tom stwierdzenie faktu na jego odwołanie z dwoma AB bo tylko ludzie którzy nie mają mózgu mogą takie odwołanie próbować pisać. SS 2 To ona pierwsza mnie obraziła xD SS 3 Odbicie piłeczki za nazwanie mnie głupim SS 4 Stwierdzenie faktu bo widać że laska nie ogarnia tego że każdy sobie może pisać w jej podaniu co chce i nie musi pisać tego co ona chce przeczytać xD SS 5 Napisała do typa że ma się wziąć do roboty więc ja dopisałem że do garów i dopisałem to do jej wiadomości a nie do niej xD SS 6 Od kiedy grafik jest od upominania przecież to wasza rola xD SS 7 Mnie też mogłeś upomnieć jak ją ale przecież to jest kobieta do której pewnie się pocisz na priv więc nie można jej ruszyć a mi ban na 8h , mamy równouprawnienie albo banujesz oboje albo upominasz oboje a nie że jedna osoba zbanowana a druga upomniana xD Edytowane 25 Listopada 2023 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Blokada minęła, skarga została odrzucona, więc można chyba zamknąć te odwołanie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi