Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 28 Listopada 2023 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Pytanie od @ czerwonka Ulubiony klub sportowy? Użytkownik nr.1: Ulubionego klubu nie mam, ponieważ nie chodzę zbytnio. Użytkownik nr.2: Tylko Wisła Płock. Użytkownik nr.3: Mój ulubiony klub to FB Barcelona Użytkownik nr.4: Mój ulubiony klub to Legia Warszawa. Użytkownik nr.5: Energy Przytkowice 2000 . Drugie pytanie od @ czerwonka Z jakiego osiągnięcia w swoim życiu jesteś dumny? Użytkownik nr.1: Jestem dumny z tego, że stałem się niezależny od kogoś i nigdy się nie poddaje idąc do celu. Użytkownik nr.2: Pójście i trenowanie na siłowni. Zmiana swojego stylu życia. Użytkownik nr.3: Dostanie się do 4 ligi w piłce nożnej. Użytkownik nr.4: Na ten moment jestem najbardziej dumny z tego, że nie mieszkam z rodzicami oraz posiadania własnego auta. Na inne osiągniecia przyjdzie wkrótce czas. Użytkownik nr.5: Z żadnego. Mogłem na swój obecny wiek osiągnąć dużo więcej niż osiągnąłem na tę chwilę, ale życie potoczyło się inaczej i na niektóre rzeczy wpływu niestety nie miałem tak bywa, cóż poradzić. Pytanie od prowadzącego: Gdzie byś zabrał @ czerwonka na randkę? Użytkownik nr.1: Na DD2 w świątecznej wersji 1vs1 jeżeli, by przegrała idzie ze mną na prawdziwą randkę. Użytkownik nr.2: Na only dd2 na site B. Na sam początek zaplantujemy pake po czym przejdziemy do degustacji jedzenia, które przygotowałem. Następnie wspólnie będziemy bronić site'a przed tymi, którzy będą chcieli nam tą randkę zniszczyć. Gdy się już z nimi uporamy przejdziemy do następnej części randki, czyli na spacer na longu na duscie. A na sam koniec będziemy oglądać spadające gwiazdy na site A. Użytkownik nr.3: Wynajął bym luksusowy samochód w Dubaju i zabrał ją do najdroższej restauracji, która ma piękny widok na miasto, potem byśmy udali się do Kina na jakiś film romantyczny a na koniec strzeliliśmy sobie browarka xd. Użytkownik nr.4: Nie jest łatwo na to pytanie odpowiedzieć, z racji, żeby to nie był zbyt oklepany pomysł. Nie ograniczałbym się do konkretnego miejsca/miejsc. Jednym z takich miejsc mogłoby być większe zoo w Polsce z wypadem na jakieś sushi. Wspólnie można by było spędzić czas, co jest najważniejsze. Oczywiście będąc w tym mieście nie ograniczałbym się tylko do tego. Również bym starał się wymyślać coś na tzw. "spontanie", jak można by było jeszcze spędzić czas. Spontaniczne pomysły mi dość dobrze wychodzą, więc nie byłoby z tym problemu. Oczywiście, również słuchałbym jej i jeżeli mój pomysł by się jej spodobał to bym ją tam zabrał - prosta sprawa. Ciężko jest opisać taki "spontan", jednak jestem pewien, że randka byłaby udana. Na koniec odwiózłbym ją bezpiecznie do domu. Dodatkowo mam też inną opcję. Wracając do tego, jak wspomniałem, nie ograniczałbym się do konkretnego miejsca. Innym moim pomysłem, typowo w sezonie wakacyjnym, jest zabranie jej poza teren naszego kraju. W głowie mam mam wyjazd do Hiszpanii/Chorwacji, między innymi nad morze z tego powodu. Zaproponowałbym jej, żeby to ona wybrała kraj. Miałem okazję odwiedzić oba kraje i uważam, że każdy z nich byłby dobry pomysłem. Oczywiście tutaj też postawiłbym na "spontan", co byśmy mogli jeszcze robić. Nie mniej jednak pokazałbym jej te rejony obu krajów, w których byłem, ponieważ jestem zdania, że są ładne, akurat na wakacje. Dużo też zależy od tego, co na miejscu by było warte. Tutaj również słuchałbym jej i jeżeli nie zaprzeczyła by mojemu pomysłowi to bym ją zabrał. W przeciwnym razie zaproponowałbym inne miejsce. Nie byłem w celach turystycznych, więc konkretne opisanie nie jest łatwe. Jestem pewien, że by nie żałowała wyjazdu ze mną. Na koniec odwiózł bym ją bezpiecznie do domu. Użytkownik nr.5: Jakaś fajna restauracja. Żeby tylko mieli dobre jedzonko potem jakiś fajny film i cóż dalej brakuje mi już pomysłu - W skrócie spontan. Pytanie od prowadzącego: Dlaczego @ czerwonka powinna ciebie wybrać? Użytkownik nr.1: Powinna mnie wybrać dlatego iż bardzo szanuję kobiety, lubię im sprawiać prezenty. Użytkownik nr.2: Powinna wybrać mnie bo jestem totalnym kotem w tą grę. Użytkownik nr.3: Ponieważ takiego umięśnionego, wysportowanego przystojniaka jak ja nie znajdzie tak łatwo, który ma dobre serce i wie jak zadbać o kobietę. Użytkownik nr.4: Na to też muszę odpowiadać? Użytkownik nr.5: Na te pytanie nie mam po prostu odpowiedzi na dany moment cóż więcej mogę rzec . Teraz mam do ciebie pytanie, którego kandydata odpowiedzi najbardziej ci się spodobały i dlaczego? Czy był to użytkownik 1, 2, 3, 4, czy może 5? @ czerwonka - Najbardziej spodobały mi się odpowiedzi użytkownika 1 ponieważ, w kreatywny i prosty sposób opisał naszą randkę, która wpadli mi w gusta przez to ze lubię bardzo grać w csa. Uważam, ze to co osiągnął bardzo dobrze wpływa na psychikę jak i na życie w bliskiej i dalekiej przyszłości, bo nie tylko od rodziców można się uzależnić, ale również od relacji z której często ciężko się wydostać. Myślę, ze mogłabym się z nim dogadać. Użytkownik nr1 : @ MnX Użytkownik nr2 : @ tomori Użytkownik nr3 : @ DeVoX Użytkownik nr4 : @ FunnyPuma Użytkownik nr5 : @ Krip Dzisiejszą streforandkę wygrał @ MnX . Gratulację dla Ciebie 4 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 29 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 super seria!! czekam na więcej^^ 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 29 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Tego się nie spodziewałem xD super seria 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 30 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 chyba najlepsza seria na forum 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi