LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Anox Opublikowano 1 Grudnia 2023 LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Siemka właśnie wleciał "nowy" a zarazem stary ale odświeżony z dodatkami świątecznymi styl na forum ! Na styl wgrano śnieg i wiem że nie każdemu on odpowiada więc jest i dla takich osób rozwiązanie : Wystarczy zjechać na sam dół forum, szukamy zakładki "styl" klikamy go i zaznaczamy styl który nas interesuje czyli święta bez śniegu lub świeta z śniegiem Dodatki do graficzek wykonał: @ MnX za co bardzo dziękuje ! Spoiler @ Użytkownik @ Użytkowniczka 5 5 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Pięknie 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Mam nadzieję, że dałem wam chociaż odrobinę magii świąt Mega przyjemnie było robić coś dla forum! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) wkoncu jakies innowacje w tym stylu EDIT: @ Anox mowie tu strikte o stylu zimowym Edytowane 2 Grudnia 2023 przez Raku 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 12:23, Anox napisał: Siemka właśnie wleciał "nowy" a zarazem stary ale odświeżony z dodatkami świątecznymi styl na forum ! Na styl wgrano śnieg i wiem że nie każdemu on odpowiada więc jest i dla takich osób rozwiązanie : Wystarczy zjechać na sam dół forum, szukamy zakładki "styl" klikamy go i zaznaczamy styl który nas interesuje czyli święta bez śniegu lub świeta z śniegiem Dodatki do graficzek wykonał: @ MnX za co bardzo dziękuje ! Pokaż ukrytą zawartość @ Użytkownik @ Użytkowniczka Świetnie na pewno się komuś przyda.. bo kiedyś pamiętam był z tym problem. + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi