Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Za długi flashbang.

sopel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Potwierdzam, problem znany i ciągle występuje.

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Te flashe to jest jakaś pomyłka, rozumiem zamysł, byłby on dobry i słuszny gdyby był to jakiś mix 5v5, ale nie gdy na serwerze jest po 30os, gdy tt rushuje longa z 15 fleshami to trzeba jedynie iść tyłem i się modlić aby przeżyć jakimś cudem

Edytowane przez yoyoyoy
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Myślę, że sopel. poruszył bardzo palący i drażniący graczy, w tym i mnie, problem zbyt długiego trwania fleszy. Według mnie na tak długie flesze można sobie pozwolić powiedzmy, w meczu 5vs5, podczas gdy na serwerze 32-osobowym, gdzie często lata ich równocześnie po kilkanaście czy nawet dwadzieściapare, nie masz szansy nawet na odpowiedź czy jakąkolwiek  reakcję, bo 15-20 sekund potrafi być dosłownie mleko, a w skrajnych przypadkach nawet dłużej.

• Lubię to! 3
  • VIP
VIP

Potwierdzam, czasem nawet i po 25/30 sekund miałem mleko, bardzo irytujące.

• Lubię to! 2
  • Użytkowniczka

Oj to prawda,flesze są jakimś jednym wielkim tragizmem. Wkurza to bardziej człowieka podczas gry 😒 

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • VIP
VIP

Polecam ogólnie poprawić granaty bo teraz się nadają do.... Nie wypada brzydko pisać 

info nie dziala i oczywiscie mute ...

Edytowane przez Patyk97-Sławek

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Użytkownik

Polecam zmienić długość trwania flesza, bo możliwość noszenia 2 flashbang'ow przydaje się gdy musisz "zdobyć pozycję, w początkowej fazie rundy i później gdy przykładowo idziesz z zamiarem rozbrojenia paki.

Jestem na tak tylko w przypadku takiego rozwiązania..

4690092_orig.gif

• 420

Co to fleshe? 

Ja to bym dał perm flesha, 1x flesh na mor*e i do końca rundy biało. (meh zapomniałem że już tak jest :kekw:)

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Strefowicz

Potwierdzam, trwają za długo a jak nastąpi kumulacja i rzuci je parę osób to jest po rundzie. 

4.gif.706584f987dc1146def2a068c6d4de92.gif.e47b05a297411ad34f3f088addd8d0a6.gif

• Użytkownik

Kiedys był taki temat o fleshach, ale zniknął noi generalnie myślałem, że już tam gitara z nimi.
Swoją drogą wrzucalem w ten temat takie video (skrocony flash 2 flashe 5sek :D) >  VIDEO KLIKNIJ

Edytowane przez ALCMDZ
  • Lubię to! 1

CQVB4kB.png

• Użytkownik∙

Również potwierdzam 5 godzin mleko nawet jak się odwrócisz od niego to i tak masz full :/ 

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Potwierdzam te schematy związane z długością flashbangów, ja rzucają 2 flashe to nawet przez 10/15s nie można popykać, jeden leci to 5s a jak drugi i wszystkie inne na raz to 15/20s.
Teorytycznie rzecz biorąc pod uwagę Trivor powinien rozwiązać ten problem który cały czas się buguje.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

ZMniejszylem czas trwania flasha. Sprawdzcie czy tak git.

Temat zostawiam otwarty do wypowiedzi

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Jest ogromna różnica, myślę że nikt tu inny nie będzie miał innego zdania 😁

• Lubię to! 2

380155642_sygnaturka1.jpg.8f46113539bebefb4557a6271ff40cbb.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Wczoraj testowałem, są git. Gracze w szoku są, że zmienione są flesze, więc raczej jest dobrze.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Pograłem teraz kilka rund i osobiście stwierdzam, że bez wątpienia w końcu jest tak jak ma być - czyli dobrze tak w skrócie mówiąc :D 

• Lubię to! 2
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

• Krip odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Obecnie flash jest za krótki i praktycznie bezużyteczny.  Rozumiem że można coś ograniczyć ale nie aż tak. Flashe są po to by oślepiały więc nie rozumiem dlaczego tak się nad tym ubolewa.

Pozdrawiam 

• Premium
Premium

Flash ogólnie powinien trwać około 4 sekund. Wiadomo może krócej ale to zależy jak stoisz, na jakiej pozycji i czy się odwrócisz i jak go rzucisz.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

@ Admin CS 1.6 ONLY DD2  Oznaczam jeszcze raz, bo nie każdy się wypowiedział. Proszę się wypowiedzieć, czy teraz wszystko pasi wam. 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Obecnie flesze są  za krótki. Tak jak napisał @ PedroCS

Ciężko gdzieś wbić samemu ponieważ jak rzucę flesze to zanim wejdę na galę to oni go już nie mają albo mają połowę flesza. Trochę to się mija z celem. Aktualnie  sa bezużyteczne. 

Edytowane przez s1OBEKcat1g
  • Junior Admin
Junior Admin

Dla mnie są okej tak jak wspomniałem, mi osobiście się nikt nie skarżył, ale jak widać jeszcze są jakieś osoby. Nikomu nie dogodzisz. 

//Edit 

Ewentualnie jak już bardzo chcą inni to przedłużyć jeszcze o sekundę i ani chwili więcej. Będzie narzekanie, że znowu za długie ale no jak chcecie. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]