Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sopel. Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Elo... Krótko i na temat. Dostaje flash na mordę np od 3 os i mam flesha już do końca.... Bez przesady skrócccie to... 11 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Potwierdzam, problem znany i ciągle występuje. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yoyoyoy Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Te flashe to jest jakaś pomyłka, rozumiem zamysł, byłby on dobry i słuszny gdyby był to jakiś mix 5v5, ale nie gdy na serwerze jest po 30os, gdy tt rushuje longa z 15 fleshami to trzeba jedynie iść tyłem i się modlić aby przeżyć jakimś cudem Edytowane 1 Grudnia 2023 przez yoyoyoy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smOrf Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Myślę, że sopel. poruszył bardzo palący i drażniący graczy, w tym i mnie, problem zbyt długiego trwania fleszy. Według mnie na tak długie flesze można sobie pozwolić powiedzmy, w meczu 5vs5, podczas gdy na serwerze 32-osobowym, gdzie często lata ich równocześnie po kilkanaście czy nawet dwadzieściapare, nie masz szansy nawet na odpowiedź czy jakąkolwiek reakcję, bo 15-20 sekund potrafi być dosłownie mleko, a w skrajnych przypadkach nawet dłużej. 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Potwierdzam, czasem nawet i po 25/30 sekund miałem mleko, bardzo irytujące. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Oj to prawda,flesze są jakimś jednym wielkim tragizmem. Wkurza to bardziej człowieka podczas gry 😒 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Polecam ogólnie poprawić granaty bo teraz się nadają do.... Nie wypada brzydko pisać info nie dziala i oczywiscie mute ... Edytowane 24 Grudnia 2023 przez Patyk97-Sławek 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Polecam zmienić długość trwania flesza, bo możliwość noszenia 2 flashbang'ow przydaje się gdy musisz "zdobyć pozycję, w początkowej fazie rundy i później gdy przykładowo idziesz z zamiarem rozbrojenia paki. Jestem na tak tylko w przypadku takiego rozwiązania.. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 2 Grudnia 2023 420 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Co to fleshe? Ja to bym dał perm flesha, 1x flesh na mor*e i do końca rundy biało. (meh zapomniałem że już tak jest ) Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 2 Grudnia 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Potwierdzam, trwają za długo a jak nastąpi kumulacja i rzuci je parę osób to jest po rundzie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Kiedys był taki temat o fleshach, ale zniknął noi generalnie myślałem, że już tam gitara z nimi. Swoją drogą wrzucalem w ten temat takie video (skrocony flash 2 flashe 5sek :D) > VIDEO KLIKNIJ Edytowane 2 Grudnia 2023 przez ALCMDZ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Również potwierdzam 5 godzin mleko nawet jak się odwrócisz od niego to i tak masz full Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 30 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Potwierdzam te schematy związane z długością flashbangów, ja rzucają 2 flashe to nawet przez 10/15s nie można popykać, jeden leci to 5s a jak drugi i wszystkie inne na raz to 15/20s. Teorytycznie rzecz biorąc pod uwagę Trivor powinien rozwiązać ten problem który cały czas się buguje. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 @ Trivor @ Krip @ Anox Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Stycznia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 ZMniejszylem czas trwania flasha. Sprawdzcie czy tak git. Temat zostawiam otwarty do wypowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krejzolek Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Jest ogromna różnica, myślę że nikt tu inny nie będzie miał innego zdania 😁 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Dajcie znać jak jest Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Wczoraj testowałem, są git. Gracze w szoku są, że zmienione są flesze, więc raczej jest dobrze. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Pograłem teraz kilka rund i osobiście stwierdzam, że bez wątpienia w końcu jest tak jak ma być - czyli dobrze tak w skrócie mówiąc 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PedroCS Opublikowano 19 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Obecnie flash jest za krótki i praktycznie bezużyteczny. Rozumiem że można coś ograniczyć ale nie aż tak. Flashe są po to by oślepiały więc nie rozumiem dlaczego tak się nad tym ubolewa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Flash ogólnie powinien trwać około 4 sekund. Wiadomo może krócej ale to zależy jak stoisz, na jakiej pozycji i czy się odwrócisz i jak go rzucisz. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Oznaczam jeszcze raz, bo nie każdy się wypowiedział. Proszę się wypowiedzieć, czy teraz wszystko pasi wam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik s1OBEKcat1g Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 (edytowane) Obecnie flesze są za krótki. Tak jak napisał @ PedroCS Ciężko gdzieś wbić samemu ponieważ jak rzucę flesze to zanim wejdę na galę to oni go już nie mają albo mają połowę flesza. Trochę to się mija z celem. Aktualnie sa bezużyteczne. Edytowane 24 Stycznia 2024 przez s1OBEKcat1g Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Dla mnie są okej tak jak wspomniałem, mi osobiście się nikt nie skarżył, ale jak widać jeszcze są jakieś osoby. Nikomu nie dogodzisz. //Edit Ewentualnie jak już bardzo chcą inni to przedłużyć jeszcze o sekundę i ani chwili więcej. Będzie narzekanie, że znowu za długie ale no jak chcecie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi