mamut in the dark Opublikowano 24 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Dla mnie są git jak w porównaniu wcześniej gdzie to było co wystarczył 1 flesh i potrafił trzymać 10 15 sek a już nie wspomnę jak już parę się dostało takich to nawet 1 min się miało dla mnie ta zmiana jest na duży + fleshe są takie jakie powinny być coś takiego jak to jest w przypadku CS 2 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 24 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Dla mnie rowniez sa okay, szukanie dziury w calym, wczesniej na prawde byly za dlugie teraz jest okay moim skromnym zdaniem. Peace 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Według mnie jest dobrze. 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Powiem Ci, że nie są okej.. są zbyt krótkie. ~ Pisałem to Trivorowi, jak byłem na serwerze kiedy to zmieniał, aczkolwiek nie wiem, czy coś ruszał później. 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 24 Stycznia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 O co najmniej sekundę są za krótkie, nie trzeba się nawet od nich odwracać "XD" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcelkko Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Według mnie jest dobrze, no może jakaś 1/2 sekunda krócej by nie zaszkodziła 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smOrf Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Tak, sekundę dłużej będzie chyba w punkt, teraz rzeczywiście trochę za krótkie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik f0e Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 A jest możliwe coś takiego, że pierwszy flash jest krótszy od drugiego na przykład? Inspirowałem się postem, który mówił o tym, że pierwszy flash leci zazwyczaj na początku rundy a drugi jest powiedzmy w walce o pake pod koniec. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 25 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Jak dla mnie aktualna długość flesza jest idealna, zostawiłbym tak jak jest. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Ostatecznie czas trwania flesza zmieniamy na 4 sekundy i ani chwili dłużej! Jak coś komuś już nie spasuje, to trudno - musi sobie szukać innego serwera. W skrócie innego rozwiązania tej sytuacji po prostu już nie widzę. Co byśmy nie zrobili i tak każdemu nie damy rady dogodzić, bo każdy ma swój styl gry i każdemu gra się troszkę inaczej. Zostanie, to na dniach zmienione tak jak pisałem wyżej. (4 sekundy). 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi