Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jaką masz propozycje?: Zakaz składania podań na rangi forumowe i serwerowe podczas przebywania na urlopie. Screenshot/Nagranie/Przykład: - Zakaz składania podań na rangi forumowe, jak i serwerowe, podczas gdy osoba, która pisze podania aktualnie jest na urlopie. Dlaczego? Przeważnie urlop wiąże się brakiem czasu lub jakąś sytuacją, przez którą finalnie też nie ma czasu, aby zajmować się serwerem lub forum. Uważam, że brzydko to wygląda, gdy osoba podczas urlopu pisze podanie. Proponuję wprowadzić taki punkt do regulaminu. 5 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 2 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jestem za, sam chciałem taką propozycję napisać. Moim zdaniem też brzydko to wygląda gdy dana osoba jest na urlopie i składa podania. 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jestem za również to słabo wygląda. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jasna sprawa że tak. Biorąc urlop człowiek zrzeka się wykonywania obowiązków w danym okresie, więc słabo to wygląda, jak w tym czasie leci jakieś kolejne podanko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Jak dla mnie to oczywista oczywistość, ale dla formalności warto dodać to do regulaminu.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Raczej normalne to jest, że jak ktoś jest na jakimś dłuższym urlopie, to i nie będzie miał też czasu aby składać na jakąkolwiek rangę podania (po to brał w końcu urlop ) Ale dla formalności możemy spróbować wprowadzić taki zapis w regulaminie i sprawdzimy jak to się będzie miało w praktyce. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi