Użytkownik tomori Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Jaka myśl sprawia, że od razu Ci się poprawia humor? 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 4 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Myślę sobie o różnych przypałach co kiedyś były i od razu banan 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 kiedy ide grac w jakakolwiek gre z my pookie bears @ zawisz @ tomori @ okSio @ lenia , albo jak wiem ze ide pograc w kosza albo jakis mecz mam:D 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 kiedy ide grac z @ hadezbtw @ tomori @ lenia @ zawisz lub gdy wychodze z ziomkami 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Tak przykładowo to myśli o dzieciństwie czy widok zatęsknionej kobity 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Mysl o tym ze kiedys bylem tak naiwny by wejsc w zwiazek z jakakolwiek kobieta 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Że niedługo idę napierdalać się na treningu 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 ze w/w dzień dobiegnie końca i pójdę spać 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi