LEGENDA Anox Opublikowano 9 Grudnia 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Nie będę się tutaj bawić w wzór bo nie jest on potrzebny w tej sytuacji. Potrzebuję zmienić kolor mojego "kręciołka" z awataru na kolor bardziej niebieski czyli #0066FF jeśli chodzi o rozmiary itd możecie sobie użyć wzoru który podaje niżej: Muszą być te same wymiary oraz to ruszające się "koło" musi znajdować się dokładnie w tym miejscu ponieważ taki mamy styl i tak to będzie pasowało z rozmiarem awatara na forum xD. Samo zdjęcie chciałbym by było podobne do aktualnego. Jeśli chodzi o kolorystykę to również chciałbym by fitowało to z moją kolorystyką rangi : #0066FF (kolor bluzy ew te "x" oraz nos i buzia na masce) również były w kolorystyce niebieskiej. Myślę że zdołacie z zadaniem Nie chcę żadnego napisu ani nic, wystarczy kopia tego co mam z pozmienianymi kolorami na niebieski edit: awatar bez dodatków : chyba że znajdziecie inny lepszy ( ale ważne by było na niebiesko ,a tło za tym gościem czarne) znalazłem takie : wieć możecie to też wykorzystać. Oczywiście format .gif 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 9 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 @ Anox a proszę bardzo Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zarąbiste, dziękuje można zamknąć 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 10 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi