Użytkownik Fallen Opublikowano 10 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) 1. Twój Nick: Nlf 2. Nick oskarżonego: Błaszykowski 3. Czas zdarzenia: Teraz 4. IP/SID oskarżonego: To skarga więc po co to 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Nie wiem po co on jest trzymany na tym adminie, robi tylko chlew na tym serwerze i co 3 sekundy mówi o tym jak bardzo się naćpał albo najarał łał mega interesuje mnie fakt że jesteś marginesem życiowym dzięki za info, już ci dawno temu pisałem że do niczego sie nie nadajesz i kompletnie nie ogarniasz jak widze nic nadal sie nie zmieniło w tej sprawie 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/46c743b91a62ca0f5fa56966c2a01b04.html 15:50 zabijam dwóch w dolnym i podnosze po jednym z nich mke i dla tego jełopa to jest bugowanie svipa //Edit1 Powodem skargi jest oczywiście ban za bugowanie svipa, gdzie to nie miało miejsca tak tylko dodam : ) Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Fallen 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 10 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Jeszcze raz odklejeńcu XD? Pokaż mi demko gdzie gadam w ogóle takie rzeczy bezbeku, dostałeś bana na 30min za bugowanie vipa to piszesz ze chlew robie, idz gdzie indziej bajki pisać xD Marginesem społecznym to jesteś ty, cwaniaczku przez kabelek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 10 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 @ Fallen ma trochę racji przeginasz ze słowami itp. admin powinien wykazać trochę kultury osobistej u Ciebie to jest z nią ciężko często nadużywasz mikra krzyczysz itp. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Menu vipa nie zostało w tej sytuacji użyte. Na demku rzeczywiście jest tak jak piszesz, więc ban ostatecznie został dany niesłusznie. +1 do tabelki dla admina. 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi