Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @AdeK może ten przyjmiesz jako oficjalny? Bo nad tym spędziłem dużo czasu i mój wkład jest duży 2 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 ? Przeciez zrobil ostatnio Adek nowy ktory najbardziej mu odpowiada raczej o,O Puls za robote Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) @Dusia⚝♡ Dla tego zrobiłem nowy lepszy ;)) @AdeK przyjmuj nie zastanawiaj sie ;)) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez NoMercy. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik UnderFrags Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Co do dojrzałej administracji to zastanowił bym sie nad tym 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nomercy dla Ciebie może być to nawet i najlepsze wykonanie, ale dla kogoś innego już niekoniecznie:P + za robotę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nie wiem po co robisz coś, gdy jest już to dobrze zrobione... Moim zdaniem to co wczoraj zrobił Adek jest lepsze... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2K10 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgadzam się jeśli chodzi tu o dojrzała administrację. Trzeba było by się zastanowic Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat przeniesiony do archiwum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi