Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak myślisz, czego w tobie (twoim sposobie bycia, życia) inni nie rozumieją? Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 17 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Myślę że nad moim podejściem do życia. Ponieważ robię inaczej niż inni, mam takich pomysłów jak oni itd... 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nwm czego inni w moim zyciu nie rozumieją bo szczerze sram na opinie innych, oczywiście do pewnego stopnia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak myślisz, czego w tobie (twoim sposobie bycia, życia) inni nie rozumieją? Hmm.. W moim życiu ludzie nie rozumieją tego, że mam własne zdanie jaki i poglądy, których nikt nie zmieni nawet jakby miał mi zapłacić czy Bóg die co innego zrobić. Nie rozumieją także moich pasji czy też zainteresowań nawet gdy próbuję zrobić tak żeby wszystko pogodzić im to nie odpowiada. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 nie rozumieją tego że jak popełniłam błąd to żałuje i następnym razem tego nie popełnię jestem jaka jestem i nie mam zamiaru się zmieniać ? inni muszą mnie zaakceptować taką jaką jestem a jak się coś nie podoba to wypie....... ode mnie hah 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie rozumieja czemu zawsze robie na ostatnia chwile wszystko haha @Dusia⚝♡ Jutro widze pytanie "Jaka pogoda jest u was za oknem" , przeciez po 5 piwach nie da rady normalnie odpowiedziec haaha 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 17 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 wszystkiego Odnośnik do komentarza
Użytkownik aSior Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Pytanie dnia: czy Trivor kiedyś wejdzie na steam? Nie wiemy, ale miejmy nadzieję, że tak. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi