VIP MnX Opublikowano 19 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Cześć Strefowicze! Na początku Wam przedstawię sytuację iż jest to mój pierwszy taki projekt layoutu. Odkąd jestem grafikiem to właśnie to jest mój pierwszy styl Jestem z siebie dumny ponieważ trzeba mieć cierpliwość, kreatywność i po prostu trzeba to lubić Wiem, że idealny nie jest, ale włożyłem w to prawie 3 godziny pracy na sam styl Kolejne 1,5/2 godziny na to co jest pod (1. Layout na forum) Gdy komuś się będzie podobać mogę wysłać PSD do obróbki Oczywiście wszystko jest autorstwa mojego, nic nie było kopiowane ani nic Praca jest w 100% moja i nawet się nie wzorowałem na jakimś forum 1. Layout pod forum (oczywiście nie całość) 2. Kontakt z administracją Tu jest już ikonka przesuwania (niestety przy tamtych gdzieś mi się zapodziała :p) Bez AK na headerze ---- EDIT: @ Anox i o tym kontakcie? Koło avatara mi się rozjechało, ale to do poprawki 3. Legenda grup 4. Logo edit: 20.12.2023 - tabelka serwerów nowa 5. Tabela serwerów @ Anox co o niej myślisz? Na koniec chciałem Wam wszystkim podziękować za to, że mogę się dalej rozwijać Dzięki waszej stronce jeszcze bardziej polubiłem grafikę a jestem w tym od półtora roku Daliście mi szansę, której nigdy nie zmarnuje! 6 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Grudnia 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Super praca jako iż jest to twoja pierwsza dam ci lekką wskazówkę. Otoczki wokół danego wiggetu lub aplikacji jak zwał tak zwał , są zbyt "kanciaste" nie są już stosowane w tych czasach albo bardzo bardzo rzadko, mało osobą się one podobają, najczęściej wybierane to takie z dodatkami na przykład takie jak my mamy, zaokrąglone kąty, bez bardzo widocznej otoczki. Belki są narzucane przeróżnymi dodatkami, jakiś błysk czy innych dupereli np : Zaokrąglone kąty, odróżnia się inną kolorystyką tła nie mają otoczki żadnej. Tak samo tabelka serwerów : Proste bez zbędnych otoczek dookoła Mój komentarz nie ma na celu urażenia tylko to jest moja mała uwaga Czasem warto słuchać innych osób i następna grafika może ci tak pójdzie że sam je będziesz robić na zamówienie czego ci życzę bo fajna z tego kasa jest. edit : @ MnX no już ładniej to wygląda, w sensie teraźniejszy jest ten „styl” ale no ten kolor zielony w kontakcie zastąpił bym na „chmurkę” z powyższego „kontaktu” 🫣 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 25 Stycznia 2024 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 25.01.2024 - Wygląd profilu użytkownika pod layout. Dla zainteresowanych jest to mój pierwszy taki projekt layoutu 25.01.2024 - Wygląd AMXBANS pod sieć. 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Super to wygląda i da radę zawsze to pozmieniać pod siebie, ale szanuje za cierpliwość, oby tak dalej!! 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Lutego 2024 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 03.02.2024 - Sklep pod sieć Po najechaniu na serwer Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi