Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - czvrnuch

czvrnuch

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię: Aleksander
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Odniosę się do tego pytania, nie mam co robić, szukam wolnego czasu by coś porobić w CS 1.6, z resztą i tak nie ma osoby która mogła by się zaopiekować tym serwerem, pozwólcie mi że ja się tym zajmę, i zrobię wszystko co w mojej mocy by ten serwer był dobrze zabezpieczony i ogarnięty przed cheaterami w grze, tyle ode mnie.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AIM/AWP
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, to mój pierwszy raz
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 na 10
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/czvrnuch/
Coś o sobie: No powiedzmy że zaczynam być opiekunem po raz pierwszy, wczoraj czytałem poradniki na temat komend AMX/Sourcemoda, siedziałem przy tym długo i wszystko zrozumiałem, nie tylko tutaj ale i też przez YT, wolałbym z wami pracować dla tego serwera z graczami oraz adminami, i dla właściciela serwera niezależnie od tego co powiem, jak są wolne dni to bardzo zaczynam się nudzić i mam dosyć siedzenia w czterech ścianach. przypinam @ Trivor  oraz  @ Junior Admin, oraz  @ Moderator żeby wiedzieli o moim podaniu. Pozdro ;)

Edytowane przez czvrnuch
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • xD 4

• Premium
Premium

nie przekonujesz mnie tym podaniem, według mnie nie powinieneś się pchac odrazu na opiekuna tylko zaczac od admna  

po drugie:

image.png.e32cdb08e5a231a3ec64190bccfff4bc.png

masz 81h w tej grze wiec watpie ze dasz rade sprostac chociaz adminowil, nie jestesmy wstanie zweryfikowac twojego doswiadczenia w tej grze

po trzecie watpie ze grasz choc troche na tym serwerze bo kiedy cos tam gralem i ani razu cie nie widzialem wiec jestes wzglednie nowym graczem

NA NIE

• Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• VIP
VIP

Wiek jak i składka na plus jednak na Twoim miejscu zaczął bym skromnie na admina te 7/10 h chyba wyrobisz na serwerze bo tyle w wymaganiach ma serwer, wiadomo doświadczenia zbiera się z czasem, ale moim zdaniem na opiekuna za wcześnie. Pograj na serwerze trochę, złóż podanie na admina i po jakimś czasie próbuj na opiekuna.

Jestem na Nie.

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Twoje podanie nie przekonuje mnie z kilku powodów. Brak posiadania rangi administratora na serwerze, a jednocześnie kandydowanie na stanowisko opiekuna serwera, wydaje się nieodpowiednie . Jakość wsparcia finansowego to z pewnością pozytyw, lecz sam kapitał nie jest jedynym kluczem do sprawnego działania serwera. Brak doświadczenia jako opiekun serwera może rodzić ryzyko popełnienia błędów na wstępie, co z kolei stwarza potencjalne problemy do rozwiązania. Twój brak doświadczenia może przyczynić się do powstawania problemów, które w dłuższej perspektywie będą wymagały uwagi. Dodatkowo, podanie wydaje się być napisane bardziej z braku zajęcia niż z rzeczywistej pasji czy zaangażowania. Moja sugestia byłaby taka, abyś najpierw skupił się na zdobyciu doświadczenia poprzez uzyskanie rangi admina , poznanie innych członków administracji i poznawanie procesów serwerowych. To pozwoliłoby Ci lepiej zrozumieć potrzeby serwera i jego użytkowników, co mogłoby stanowić solidną podstawę dla ewentualnego startu jako opiekun serwera w przyszłości aktualnie jestem na nie. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

Wpierw zacznij od admina i pokaż jak ogarniasz na nim = później dopiero możemy rozmawiać o czymś więcej. 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]