Użytkownik∙ okSio Opublikowano 30 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Imię: Konrad Wiek (dokładna data urodzenia): 14 13.05.2009 Doświadczenie: nie posiadam doświadczenia ale chciałbym spróbować czegoś nowego Dlaczego chcesz zostać typerem?: Uważam ze powinienem zostać typerem dlatego ze pomimo mojego młodego wieku zaskakująco szybko się uczę i przyswajam nowe nawyki. Pomimo tego ze jestem adminem om1 to nic ciekawego na serwerze sie nie dzieje i brak mi obowiązków do wypełniania. Obowiązki typera pozwolą mi nabić przysłowiowego "expa" oraz sprawdzić się na nowej randze. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?:piłka ręczna Edytowane 30 Grudnia 2023 przez okSio 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 30 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @ Typer zapraszam do wypowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Jako, że nie ma się tym kto zajmować na ten czas to jestem na tak na okres próbny. +/- Podanko +/- Wiek ale czy to ważne? - Doświadczenie, ale tu nie ma nic trudnego + Chęci + Masz czas, brak innych rang, om poki co musi stać pusty niestety + Dość aktywny na forum, udziela się zarówno w typerce jak i redaktorce, więc czemu nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 30 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 +/- aktywność +/- podanie - wiek - doświadczenie Na cs2 na razie zbyt dużo roboty nie ma, nie ma kto się tym działem zajmować a raczej w typerce łatwo załapać wprawę więc myślę że sobie z tym poradzisz. Mocny okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Aktywność na forum moim skromnym zdaniem musisz poprawić, podanie nie powala mogłeś się bardziej postarać, doświadczenia jakiegoś dużego nie trzeba mieć. Mocny okres próbny aby zobaczyć twoją aktywność i jak sobie poradzisz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Podanie wg mnie napisane mało starannie, zakładając że masz wolne mogło być one ze sto razy lepiej napisane. Argumenty w miarę sensowne, ale mogło być też lepiej. Wiek tylko pytanie czy to ma sens na typerce? Zakładam, że w 8 klasie raczej umiesz liczyć. Doświadczenia do tego nie potrzeba, a łatwo jest się nauczyć. Jestem na NIE/ Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 31 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 -wiek +/- aktywnosc (udzielasz sie tylko w redaktorxe i typerce polecam tez cale forum zwiedzac) +/- podanie + nie ma nikogo od pilki recznej +checi Jestem za okresem probnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dam ci szanse, nie zmarnuj jej. Podanie przyjmuje na mocny okres próbny. Odbierz rangę w odpowiednim dziale 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi