Zasłużony Krip Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cześć wam. Piszę ten temat gdyż postanowiłem sobie, że pomogę swojemu znajomemu który ostatnio przeżył dość poważny wypadek na motocyklu (bez rehabilitacji nie ma praktycznie szansy, że stanie jeszcze na własne nogi) - temat piszę tutaj na forum gdyż z jednej strony wiem, że jest nas tutaj tak na prawdę trochę i być może znajdą się osoby które wspomogą go jakimś groszem. = Po znajomych, to rozesłałem, ale od razu pomyślałem sobie o was czyli o użytkownikach naszej sieci. Jest to moja osobista prośba po prostu do was = szkoda mi po prostu kumpla który potrzebuje w obecnej sytuacji pomocy https://fundacjavotum.pl/wolinski-bartlomiej/ Oczywiście zbiórka jest dobrowolna do nic nikogo nie zmuszam = celem jest uzbieranie po prostu dla niego pieniędzy na dalsze leczenie i rehabilitację. Pisząc ten temat chodzi mi o to, żeby ta zbiórka uzyskała jak największy rozgłos Za każdą wpłatę dzięki 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 5zł poszło panie kierowniku 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Coś tam wysłałem 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Gdy tylko wejdzie mi przelew, od razu dam symboliczną kwotę 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi