Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 1. Imię: Przemek 2. Wiek: 23 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ciężko mi to jest dokładnie określić. Wszystko zależy od ilości wolnego czasu. Nie mniej jednak, zawsze się staram poświęcać odpowiednią ilość czasu forum, żeby dobrze wypełniać swoje obowiązki. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę zbyt dużo do zmiany, które byłyby w zakresie moderatora. Na ten moment, myślę nad pomocą przy organizacji różnych konkursów, które myślę, że mogłyby zachęcić użytkowników do udzielania się na forum. Inne pomysły na pewno przyjdą z czasem, mam otwartą głowę na różne pomysły, i jeżeli wpadnie mi do głowy jakiś nowy pomysł, napiszę o tym. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim, co należy do obowiązków moderatora. Chciałbym pomóc w trzymaniu porządku i kultury w tematach i na SB, co przyczyniłoby się do przyjaznej atmosfery w naszej społeczności. Również chciałbym pomóc w moderowaniu tematów i poprawianiu ich zgodnie z regulaminem. Co za tym idzie, odciążyłbym nieco obecną moderację w ich obowiązkach oraz zgłaszać ewentualne błędy, co spowoduje lepsze funkcjonowanie forum. 6. Dlaczego akurat ty: Zawsze to jest dobre pytanie. Jest to moje kolejne podanie, a do złożenia kolejnego zmotywowała mnie ponownie otwarta rekrutacja oraz to, że powodem odrzucenia mojego poprzedniego podania był brak miejsc w moderacji. W związku z czym jest potrzebny moderator i postanowiłem złożyć te podanie. Jestem osobą aktywną, bezkonfliktową, można ze mną porozmawiać na każdy temat czy pożartować. Oprócz tego jestem aktywnym użytkownikiem i staram się każde złamanie regulaminu, które zauważę zgłaszać. Dążę również do obiektywizmu i równego traktowana użytkowników w każdej sytuacji. Staram się również zawsze, jak tylko mogę pomagać użytkownikom. Posiadam także niemałe doświadczenie na tej randze, co też jest dobrym argumentem do dania mi szansy na tej randze. Dodatkowo jestem otwarty na zdobywanie dodatkowe doświadczenia jako moderator, co jeszcze bardziej ułatwi i usprawni moją pracę. Szybko jestem w stanie nauczyć się nowych rzeczy, chociaż wiem, że na tej randze sobie bez problemu poradzę. Na forum udzielam się dość długo oraz pełnię funkcję redaktora przez długi czas oraz pełniłem funkcję typera i skarg na mnie nie było. Uważam, że jestem odpowiednio znaną osobą na forum. Kolejna para rąk do pracy się przyda i z racji, że mam doświadczenie jestem odpowiednim kandydatem do pełnienia tej funkcji. Mogę zapewnić, że żadna z moich aktualnych rang nie ucierpi, co również jest istotne przy tak odpowiedzialnej randze. Zawsze staram się dać z siebie 100% przy wykonywaniu swoich obowiązków. 7. Staż na forum: Rejestracja 26 lipiec 2022 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Owszem, miałem okazję nie raz pełnić funkcję moderatora. Również pełniłem ważniejsze funkcje w czasach, kiedy fora były na silniku php by Przemo i nie miałem z niczym problemu. Na silniku, na którym jest te forum również byłem moderatorem i najważniejsze funkcje moderacyjne mam ogarnięte i w razie akceptacji mojego podania będę mógł wszystko pokazać. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 +wiek +/- staz +podanie - 10 dni powiem tak podanie skladasz ktorys raz wiec chyba ci zalezy, nie mam sie tu do czego przyczepic wiec jestem NA TAK powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) na+: -wiek -wspaniale sobie radzisz na aktualnej randze -doświadczenie -chęci pomocy -staż myślę że się będziesz sprawował w roli moderatora JESTEM NA TAK Edytowane 1 Stycznia 2024 przez okSio 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Odniose się do twojego podania, mam nadzieję że nie TROLLUJESZ będąc moderatorem, wszyscy napiszą na chacie ''FunnyPuma na Moderatora'', "Puma na Moda" i itp. Dam ci szansę na moderatora wiedząc że bardzo długo jesteś już redaktorem, o to twoje statystyki i wymogi oceniane przez ze mnie +wiek +doświadczenie +staż +nadmierna aktywność +/- chęć pomocy +więcej niż 10 dni +długi pobyt na Strefaskilla Nie dajmy się oszukać w cztery oczy, wszystkie wymogi masz sprawne a z pomocą nie do końca, widocznie lubisz napinać na chacie będąc na 1 miejscu. Mój głos jest na... TAK. Powodzenia w byciu moderatorem, trzymaj się mordo z życiem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 + Wiek + Doświadczenie + aktywność + staż i rozpoznawalność No co pumcia, jesteś w miarę długo na forum, radzisz sobie wspaniale na obecnych rangach i już raz udowodniłeś że jesteś pracowity śmigając na 3/4 rangach funkcyjnych na raz(nie pamiętam dokładnie ;p). Tak na prawdę nie ma za bardzo do czego się przyczepić. Nie jest to twoje pierwsze podanie więc widać że ci zależy. na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Na tak +Wiek +Staż na forum +Aktywność Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jako redaktor naprawdę spisujesz się bardzo dobrze, co jest na pewno na plus. Często widuję Cię na forum i nie ma z Tobą większych problemów. Jesteś osobą bezkonfliktową, która bardzo dobrze dogaduje się z innymi użytkownikami forum. Aktywność również trzymasz na wysokim poziomie. Dlaczego więc nie dać Ci szansy? + wiek + chęci + doświadczenie + aktywność +/- podanie +/- staż na forum Jestem na tak. 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Tutaj nie mam co się rozpisywać: +Wiek +Rozpoznawalność +Aktywność na ChatBoxie +Brak problemów z tobą Jestem na tak! 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Wiek na plus, aktywność na forum masz dobrą, chęci też są. Jestem na TAK! Życzę powodzenia! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Hmm, trochę już sie o te rangę starasz. Jesteś bardzo aktywny, zwłaszcza na chatboxie, problemów nie sprawiasz. Wymagania prawie spełniasz, podsumuję niżej. +/- Wymagania - 10 dni jednak imo to przesada, wiedząc jak te liczenie działa + Staż na sieci + Wysoka aktywność + Robota na aktualnych rangach + Chęci do podjęcia się kolejnych wyzwań - Irytowanie tekstami na chatboxie o wypłacie - Podrywanie czerwonki Szczerze? Miałem 3 różne myśli odnośnie twojej kandydatury, codziennie inną. Dobrze jednak, że poczekałem pare dni myśląc, bo napisałbym zupełnie co innego jakbym od razu sie za to zabrał, tym razem wewnętrzny leń i prokrastynacja mi pomogły Jestem za okresem próbnym. Tylko nie spierdol tego i nie denerwuj mnie już na chatboxie 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Razem z administracją podjęliśmy taką decyzję. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi