Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Przyjaciel <3

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

1. Imię: Kamil

2. Wiek: 23

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że tak na oko będzie to około 3 godzinki. Większość czasu będę zaglądał na telefonie, na PC trochę mniej. Jestem w stanie zapewnić tyle czasu, mimo reszty rang, ponieważ wypełniam wszystkie obowiązki forumowe/serwerowe na czas, tak jak potrzeba i jeszcze zostaje mi często wolna chwila.

4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie widzę nic do czego mógłbym się jakoś bardziej przyczepić. Forum funkcjonuje poprawnie, jest na poziomie. W zakresie moderacji/moderowania forum nie mogę nic zmienić. Błędy kosmetyczne i różne inne będę zgłaszał na bieżąco, a gdy wpadnę na jakiś ciekawy pomysł to nim się szybko podzielę. 

5. W czym chciałbyś pomóc: Zająłbym się po prostu tym co do mnie należy, w miarę możliwości starannie, czyt. wykonywanie powierzonych mi obowiązków, niesienie pomocy użytkownikom, utrzymywanie porządku zarówno na poziomie kultury wśród ludzi na sieci, jak i tej w działach/tematach/postach oraz zgłaszanie wszelkich niedopatrzeń.

6. Dlaczego akurat ty: Jestem na tej sieci szmat czasu, z dłuższą przerwą. Można powiedzieć, że to tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki, wiem jacy użytkownicy przewijali się tutaj kiedyś, jacy przewijają się aktualnie. Głównym powodem złożenia tego podania jest chęć spróbowania się na wyższej randze, chęć pomocy, otwarta rekrutacja, więc zawsze warto spróbować. Nie będę również owijał w bawełnę, gdyż szczerze  chciałbym zostać tu na resztę swojego czasu oraz  związać przyszłość na wyższym szczeblu. Jestem osobą bezkonfliktową, nie podchodzę do spraw stronniczo, co dla mnie jest wielkim plusem, nie traktuje nikogo lepiej, nikogo gorzej, raczej jestem neutralnym typem człowieka. Nie mieszam się w kłótnie, ale wolę ostudzić atmosferę pomiędzy kłócącymi się. Uważam się za dość kulturalnego człowieka, powiedzmy że czasem i miłego. Jeśli chodzi o rozpoznawalność to raczej dałem się poznać większości użytkownikom na forum, lecz nie mi to oceniać. Potrafię pracować w zespole oraz lubię mieć wszystko zrobione dokładnie, co nie zmienia faktu o popełnianiu błędów, szybko je naprawiam i jadę dalej. Przyjmuje krytykę na klatę i wyciągam z niej lekcję.

7. Staż na forum: 15.03.2020r.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Typowo na tym silniku nie, ale wiem jak wygląda moderacja działów, tematów i takie tam, gdyż posiadam takowe rangi z takimi funkcjami. Kiedyś, kiedy byłem młodszy bawiłem się forami MyBB na darmowych hostingach, itp. Jestem pewien, że poradzę sobie bez większych problemów. 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Premium
Premium

+wiek

+podanie

+staz

+10 dni

wedlug mnie jetses najlepsza osoba na to stanowisko z obecnych kandytatow, na forum zachowujesz sie dobrze, wypelniasz swoje obowiazki sumiennie, lecz masz 2 rangi ktore wymagaja sporego wkladu w postaci czasu wiec nie wiem czy dasz rade to wszytsko polaczyc dlatego jestem za OKRESEM PROBNYM

• Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

na+:

-doświadczenie

-świetnie sobie radzisz na randze którą posiadasz

-chęci pomocy

-staż

nie ma do czego się przyczepić JESTEM NA TAK  życzę powodzenia :) 

• Dzięki 1

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Zasłużony

Jestem na Tak

+Wiek

+Aktywność na forum

+Rozpoznawalny

+Wypełniasz swoje obowiązki 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

+ Wiek

+ Aktywność 

+ staż i rozpoznawalność 

+/- doświadczenie 

Pomimo 3 rang funkcyjnych radzisz sobie bardzo dobrze, jesteś miły i pomocny. Według mnie jesteś faworytem spośród innych kandydatów. Na TAK

• Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

Jeżeli chodzi o dział redakcji naprawdę odwalasz kawał dobrej roboty. Masz dobre relacje z użytkownikami na forum i nie ma z Tobą żadnych problemów, dlatego też myślę, że należy Ci się szansa jako moderator.

+ podanie 

+ wiek

+ aktywność

+ staż na forum

+ chęci

+/- doświadczenie 

Jestem na tak. ;) 

• Dzięki 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Bardzo ładnie napisane podanie. Masz duży staż na forum i to jest duży plus. Twój wiek to również duży atut, ponieważ doświadczenie z wiekiem idzie w parze. Można liczyć, że nie popełnisz żadnych głupot, na które młodsze osoby czasem się skuszą. Zgłaszasz do administracji rzeczy, które łamią regulamin forum i to Cię różni od innych kandydatów, ponieważ oni tego nie robią albo bardzo rzadko. Mam jedno drobne zmartwienie związane z faktem, że zajmujesz aż 3 rangi, co wymaga dużego nakładu czasu. Moim zdaniem, niekoniecznie będziesz w stanie sprostać roli moderatora w pełnym wymiarze obowiązków. Może warto rozważyć szansę na stanowisko moderatora, jednak jeśli okaże się, że czasu jest niewystarczająco, warto byłoby zrezygnować z jednej z ról, aby nie zaniedbywać obowiązków. Podsumowując, jestem pozytywnie nastawiony jestem na tak! 

• Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• VIP
VIP

Podanie piękne, wiek na plus, rozpoznawalny.

Jestem na TAK! Życzę powodzenia przyjacielu ;)

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Z aktualnych podań - najsensowniejsze/najmniej wątpliwości/najbardziej przekonujące. Konkurencja była duża, ale akurat stabilność się ceni, a to akurat wypełniasz chyba jako jeden z dwóch kandydatów, lecz trochę dłużej niż rywal.
+ Staż na sieci
+ Wymagania
+ Aktywność
+ Nie sprawiasz problemów
+ Dobrze wypełniasz wszystkie obowiązki na aktualnych rangach.

Jestem na tak, więcej pisać nie mam potrzeby.

• Dzięki 1
  • LEGENDA

Razem z administracją podjęliśmy taką decyzję.

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]