Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 1. Imię: Kamil 2. Wiek: 23 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że tak na oko będzie to około 3 godzinki. Większość czasu będę zaglądał na telefonie, na PC trochę mniej. Jestem w stanie zapewnić tyle czasu, mimo reszty rang, ponieważ wypełniam wszystkie obowiązki forumowe/serwerowe na czas, tak jak potrzeba i jeszcze zostaje mi często wolna chwila. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie widzę nic do czego mógłbym się jakoś bardziej przyczepić. Forum funkcjonuje poprawnie, jest na poziomie. W zakresie moderacji/moderowania forum nie mogę nic zmienić. Błędy kosmetyczne i różne inne będę zgłaszał na bieżąco, a gdy wpadnę na jakiś ciekawy pomysł to nim się szybko podzielę. 5. W czym chciałbyś pomóc: Zająłbym się po prostu tym co do mnie należy, w miarę możliwości starannie, czyt. wykonywanie powierzonych mi obowiązków, niesienie pomocy użytkownikom, utrzymywanie porządku zarówno na poziomie kultury wśród ludzi na sieci, jak i tej w działach/tematach/postach oraz zgłaszanie wszelkich niedopatrzeń. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na tej sieci szmat czasu, z dłuższą przerwą. Można powiedzieć, że to tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki, wiem jacy użytkownicy przewijali się tutaj kiedyś, jacy przewijają się aktualnie. Głównym powodem złożenia tego podania jest chęć spróbowania się na wyższej randze, chęć pomocy, otwarta rekrutacja, więc zawsze warto spróbować. Nie będę również owijał w bawełnę, gdyż szczerze chciałbym zostać tu na resztę swojego czasu oraz związać przyszłość na wyższym szczeblu. Jestem osobą bezkonfliktową, nie podchodzę do spraw stronniczo, co dla mnie jest wielkim plusem, nie traktuje nikogo lepiej, nikogo gorzej, raczej jestem neutralnym typem człowieka. Nie mieszam się w kłótnie, ale wolę ostudzić atmosferę pomiędzy kłócącymi się. Uważam się za dość kulturalnego człowieka, powiedzmy że czasem i miłego. Jeśli chodzi o rozpoznawalność to raczej dałem się poznać większości użytkownikom na forum, lecz nie mi to oceniać. Potrafię pracować w zespole oraz lubię mieć wszystko zrobione dokładnie, co nie zmienia faktu o popełnianiu błędów, szybko je naprawiam i jadę dalej. Przyjmuje krytykę na klatę i wyciągam z niej lekcję. 7. Staż na forum: 15.03.2020r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Typowo na tym silniku nie, ale wiem jak wygląda moderacja działów, tematów i takie tam, gdyż posiadam takowe rangi z takimi funkcjami. Kiedyś, kiedy byłem młodszy bawiłem się forami MyBB na darmowych hostingach, itp. Jestem pewien, że poradzę sobie bez większych problemów. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 +wiek +podanie +staz +10 dni wedlug mnie jetses najlepsza osoba na to stanowisko z obecnych kandytatow, na forum zachowujesz sie dobrze, wypelniasz swoje obowiazki sumiennie, lecz masz 2 rangi ktore wymagaja sporego wkladu w postaci czasu wiec nie wiem czy dasz rade to wszytsko polaczyc dlatego jestem za OKRESEM PROBNYM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 na+: -wiek -doświadczenie -świetnie sobie radzisz na randze którą posiadasz -chęci pomocy -staż nie ma do czego się przyczepić JESTEM NA TAK życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jestem na Tak +Wiek +Aktywność na forum +Rozpoznawalny +Wypełniasz swoje obowiązki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 + Wiek + Aktywność + staż i rozpoznawalność +/- doświadczenie Pomimo 3 rang funkcyjnych radzisz sobie bardzo dobrze, jesteś miły i pomocny. Według mnie jesteś faworytem spośród innych kandydatów. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jeżeli chodzi o dział redakcji naprawdę odwalasz kawał dobrej roboty. Masz dobre relacje z użytkownikami na forum i nie ma z Tobą żadnych problemów, dlatego też myślę, że należy Ci się szansa jako moderator. + podanie + wiek + aktywność + staż na forum + chęci +/- doświadczenie Jestem na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Bardzo ładnie napisane podanie. Masz duży staż na forum i to jest duży plus. Twój wiek to również duży atut, ponieważ doświadczenie z wiekiem idzie w parze. Można liczyć, że nie popełnisz żadnych głupot, na które młodsze osoby czasem się skuszą. Zgłaszasz do administracji rzeczy, które łamią regulamin forum i to Cię różni od innych kandydatów, ponieważ oni tego nie robią albo bardzo rzadko. Mam jedno drobne zmartwienie związane z faktem, że zajmujesz aż 3 rangi, co wymaga dużego nakładu czasu. Moim zdaniem, niekoniecznie będziesz w stanie sprostać roli moderatora w pełnym wymiarze obowiązków. Może warto rozważyć szansę na stanowisko moderatora, jednak jeśli okaże się, że czasu jest niewystarczająco, warto byłoby zrezygnować z jednej z ról, aby nie zaniedbywać obowiązków. Podsumowując, jestem pozytywnie nastawiony jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Podanie piękne, wiek na plus, rozpoznawalny. Jestem na TAK! Życzę powodzenia przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Z aktualnych podań - najsensowniejsze/najmniej wątpliwości/najbardziej przekonujące. Konkurencja była duża, ale akurat stabilność się ceni, a to akurat wypełniasz chyba jako jeden z dwóch kandydatów, lecz trochę dłużej niż rywal. + Staż na sieci + Wymagania + Aktywność + Nie sprawiasz problemów + Dobrze wypełniasz wszystkie obowiązki na aktualnych rangach. Jestem na tak, więcej pisać nie mam potrzeby. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Razem z administracją podjęliśmy taką decyzję. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi